Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Tenis de masă – Focșănenii, cu rezultate bune într-un campionat foarte tare!

În perioada 28 februarie – 1 martie la București au avut loc întrecerile Campionatului Național de Seniori de tenis de masă, la individual și la dublu. Sportivii de la CSM Focșani 2007 au obținut câteva rezultate bune într-o competiție foarte puternică în care au fost la start jucători cu mari performanțe internaționale. La individual, Adrian Uță și Mihai Ghindă au intrat pe tabloul principal, dar au fost întrecuți apoi, cu același scor, 4-1, de Matei Dumitrescu, respectiv Eduard Ionescu, ambii de la de la Steaua București.

La dublu mixt, Adrian Uță a făcut pereche cu Luiza Popescu de la SCM Gloria Buzău și în optimi de finală a pierdut cu 0-3 în fața dublului A, Dodean/I. Ciobanu. Toto în optimi s-a oprit, scor 1-3, și perechea Mihail Ghindă, CSM Focșani 2007/Mariana Gaftea, SCM Politehnica Iași, întrecută de dublul A. Diaconu/Al. Spelbuș.

A fost o competiție extrem de puternică, în care favoriții s-au impus la fiecare categorie. La individual a câștigat Ovidiu Ionescu de la SCM Gloria Buzău (vicecampion european de seniori) iar la feminin, Bernadette Szocsz de la CSA Steaua București (campioană europeană). Ne declaram mulțumiți de jocul prestat. Pentru noi urmează returul Campionatului Național de Seniori pe echipe”, mi-a declarat după competiție antrenorul CSM Focșani 2007, profesorul Costin Corcoz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?