Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

CSM Focșani 2007 dorește să-și schimbe sigla!

  • A fost lansat în acest sens un concurs de idei

Mai pe la miezul nopții de luni, 27 iunie, spre marți, 28 iunie pe pagina de facebook CSM Focșani 2007 oficial a fost postat următorul „ANUNȚ – Concurs de idei – CSM Focșani 2007 intenționează să schimbe sigla clubului și vă roagă să votați! Dacă aveți alte idei, puteți să ni le trimiteți, orice sugestie fiind binevenită. Vă așteptăm voturile și eventual propunerile voastre!” În continuare sunt atașate 8 variante de sigle propuse de organizatorii concursului. Fiecare cu conținutul și forma sa, mai inspirată ori mai puțin inspirată. Între acestea de află și actuala siglă. Cea cu care clubul a fost înzestrat odată cu Regulamentul de organizare și funcționare, organigramă, cu sediu și baza de pregătire a sportivilor primită în folosință. Și care poate fi schimbată doar cu acordul structurii care a înființat clubul, Consiliul Local Focșani. Dar așa cum stau lucrurile în materie de CSM Focșani 2007 nu cred că dacă și-au propus să obțină aprobarea pentru o nouă siglă inițiatorii concursului nu vor putea să modifice actuala siglă. Din această perspectivă, le doresc să ducă lucrurile până la capăt. Și îi invit pe cititori să-și spună părerile participând la concurs. Îmi permit să sugerez să aibă în vedere că CSM Focșani 2007 este un club cu 12 secții active, cu tot atâtea activități sportive diferite. Că este un club al municipalității focșănene care are dreptul să-și regăsească elementele identitare și în sigla clubului sportiv pe care îl finanțează.

Eu nu mă voi exprima, deocamdată. Înainte de asta, aș vrea să știu ce anume impune schimbarea siglei primită de club la naștere și care a fost cea sub care sportivii de la CSM Focșani 2007 au obținut rezultate remarcabile în competiții interne și internaționale devenind imaginea unui club respectat în sportul românesc și internațional.

Dacă actuala conducere a CSM Focșani 2007 vrea să-și marcheze teritoriul poate începe cu asigurarea condițiilor necesare ca sportivii clubului să reușească performanțe peste nivelul celor de până acum. Și care să întărească forța brandului reprezentat și prin actuala siglă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?