FOTO: Premii pentru elevii vrânceni pasionați de geografie

0
121

În cadrul Conferinței Anuale a Societății de Geografie din România desfășurată perioada 2-5 iunie 2022, sub egida Ministerului Educației și cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea și al Primăriei Municipiului Focșani, Inspectoratul Școlar Județean Vrancea a premiat cu diplome, atlase geografice și auxiliare școlare elevii participanți în anul școlar 2021-2022 la olimpiade și concursuri școlare cu tematică geografică. Premierea s-a desfășurat la Colegiul Național ”Unirea ” Focșani, locul în care a studiat și savantul Simion Mehedinți. La festivitatea de premiere au participat doamna Steluța Dan inspector general în cadrul Ministerului Educației și domnul prof. univ. dr. Cornel Iațu, președintele Societății de Geografie din România.

Au fost premiați 45 elevi din clasele V-VII care au participat la etapa județeană a Concursului Școlar Național ,,Terra″ Mica olimpiadă de Geografie și 12 elevi care au obținut punctaje foarte frumoase, pe măsura efortului și a perseverenței lor, la etapa națională a acestui concurs. Aceștia își confirmă, an de an, poziția fruntașă în clasamentele de la nivel național.

Premiul I a fost obținut de elevul Grigore Iosif – de la clasa a V a, de la Școala Gimnazială ”Ion Basgan” Focșani, profesor coordonator Ion Nicoleta- 100 puncte (punctaj maxim).

Premii și mențiuni au mai obținut următorii elevi:

Şuşnea Laura Florina – clasa a V a, de la Școala Gimnazială ”Ion Basgan” Focșani, profesor coordonator Ion Nicoleta- PREMIUL II.

Rădeanu George Matei – clasa a VI a, de la Colegiul Național ”AL. I. Cuza” Focșani profesor coordonator Diac Loredana- – PREMIUL II.

Pleșcan Noemi-Annamaria – clasa a VI a, de la Școala Gimnazială Vulturu, profesor coordonator Ionescu Răzvan- PREMIUL II.

Marin Ioana Rebecca – clasa a V a, de la Liceul Teoretic ”Duiliu Zamfirescu” Odobești, profesor coordonator Ionescu Daniela- – PREMIUL III.

Vasile Miruna – clasa a VI a, de la Colegiul Național „Unirea” Focșani, profesor coordonator Ionescu Daniela- PREMIUL III.

Dumitrașcu Mihai – clasa a V a, de la Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Focșani, profesor coordonator Butnaru Sima Stănescu Cerasela- MENȚIUNE.

Vîrlan Mihai – clasa a V a, de la Școala Gimnazială Vulturu și CJEX -Vrancea, profesori coordonatori Ionescu Răzvan și Vasile Ovidiu Allen – MENȚIUNE.

Borza Alexandru Ionut – clasa a VII-a, de la Școala Gimnazială ”Oana Renea” Focșani, profesor coordonator Chipăilă Mirela- MENȚIUNE.

Micu Alessia Maria – clasa a V a, de la Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Focșani, profesor coordonator Butnaru Sima Stănescu Cerasela- PREMIUL SPECIAL SGR.

Păun Eduard Ionuț- clasa a VII-a, de la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” Odobești profesor coordonator Ionescu Daniela- PREMIUL SPECIAL SGR.

Șurubaru Mihai – clasa a VII-a, de la Colegiul Național „Unirea” Focșani, profesor coordonator Ionescu Daniela- PREMIUL SPECIAL SGR.

Organizată anul acesta la București, etapa națională a Olimpiadei de geografie a încununat cu Premii Speciale ale SGR, elevii:

Lazăr-Bâra Bogdan, clasa a VIII a, Colegiul Național ”Unirea”, Focșani, profesor coordonator Ionescu Daniela Mihaela.

Săcrieru Tudor, clasa a IX a , Colegiul Național ”Unirea”, Focșani, profesor coordonator- Dragomir Iuliu Octavian.

Praja Bianca, clasa a X a, Colegiul Național ”Unirea”, Focșani, profesor coordonator- Dragomir Iuliu Octavian.

Drăgan Eduard Nicolae, clasa a XI a, Colegiul Național ”Unirea”, Focșani, profesor coordonator- Dragomir Iuliu Octavian.

La clasa a XII a, elevul Nedelcu Marius Andrei, de la Liceul de Artă ”Gheorghe Tattarescu” Focșani, profesor coordonator Săcrieru Răzvan a obținut MENȚIUNE.

La Olimpiada Interdisciplinară Științele Pământului, organizată la Vălenii de Munte în județul Prahova, au obținut Premii Speciale ale SGR, elevii:

Bejenaru Ianis Mihail, clasa a XI a ,de la Colegiul Național ”Al. I. Cuza ” Focșani, profesor coordonator Diac Loredana.

Gherghel Ștefan Ciprian, CLASA A XI a , de la Colegiul Național ”Unirea”, Focșani, profesor coordonator- Dragomir Iuliu Octavian.

Franciuc Răzvan, clasa a X a Colegiul Național ”UNIREA ” Focșani, profesor coordonator, Săcrieru Răzvan.

În spatele performanței se află însă efortul personal, o muncă enormă, ambiție, susținerea părinților și profesori dedicați care s-au ocupat de pregătirea lor. Felicitări tuturor!

Comunicat de presă, 8 iunie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here