Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Olimpiada de Lectură ca Abilitate de Viaţă şi-a desemnat învingătorii


Adelina Cristina Bălan, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Unirea” din Focșani, a obținut 58 de puncte la etapa județeană a Olimpiadei de Lectură ca Abilitate de Viață. Eleva a fost coordonată de profesoara Maria Cristina Zgăbîrdici. De asemenea, olimpicul internațional Silviu Vlăduț Munteanu, elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic „Emil Botta” din Adjud, a reușit să se claseze pe primul loc în rândul elevilor de clasele a XI-a și a XII-a, cu un total de 58 de puncte. El a fost îndrumat de profesoara Alina Zoltan. 
La gimnaziu, la faza județeană a Olimpiadei de Lectură ca Abilitate de Viață, cele mai bune rezultate au fost obținute de Beatrice Budeanu, elevă în clasa a VI-a la Åžcoala Gimnazială nr.3 din Focșani. Eleva a obținut 59 de puncte și a fost pregătită de profesoara Tatiana Bănică. Åži Cristina Enoiu, elevă în clasa a VIII-a la Åžcoala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” din Focșani, s-a clasat pe primul loc în rândul elevilor de clasele a VII-a și a VIII-a cu un total de 58 de puncte. Profesor îndrumător i-a fost Anișoara Pițu. 
Etapa județeană a Olimpiadei de Lectură ca Abilitate de Viață s-a desfășurat sâmbăta trecută, la Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu”  și la Școala Gimnazialaă „Duiliu Zamfirescu” din Focșani. Au participat aproximativ 800 de elevi de clasele V-XII din întreg județul. Concursul a fost organizat sub coordonarea Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea. 
Rezultate Olimpiada LECTURA CA ABILITATE DE VIATA – gimnaziu – AICI
Rezultate Olimpiada LECTURA CA ABILITATE DE VIATA – liceu – AICI

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?