Au spart patru mașini în Focșani, din care au furat bani și bijuterii din aur, în valoare de 57.500 lei

0
3490

Patru percheziții au fost efectuate vineri, la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din autoturisme, comise pe raza municipiului Focșani. Doi bărbați au fost conduși la sediul poliției, pentru cercetări. Cei doi sunt bănuiți că ar fi furat din mașini bunuri în valoare totală de 57.500 lei, prejudiciu recuperat în totalitate și restituit persoanelor vătămate, a transmis IPJ Vrancea, într-un comunicat.

„În urma celor patru percheziții efectuate vineri, 3 iunie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat bunuri utile cauzelor precum și doi bărbați bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt. Cei doi, în vârstă de 19 respectiv 27 ani, ambii din municipiul Focșani, au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Focșani. În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate a fost documentată activitatea infracțională a acestora. Astfel, cei doi sunt bănuiți că în perioada 16 aprilie -1 iunie a.c., ar fi săvârșit patru infracțiuni de furt din auto în municipiul Focșani. Prejudiciul, constând în bani și bijuterii din aur, în valoare totală de 57.500 RON a fost recuperat în totalitate și restituit persoanelor vătămate.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale -IPJ Vrancea și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea”, se arată în comunicatul IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here