Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Contabilul focşănean acuzat de CORUPERE SEXUALĂ: „monstru cu chip de om“


Știrea conform căreia un contabil din Focșani, în vârstă de 39 de ani, este cercetat pentru corupere sexuală, a stârnit indignare în rândul cititorilor Monitorul de Vrancea. Unii dintre ei sunt de părere că măsura controlului judiciar dispusă împotriva lui Maricel B. este prea blândă, în timp ce alții au fost mult mai duri, susținând că ar trebui să ajungă direct la pușcărie. „Felicitari celor care l-au prins de la poliția Focșani. Un nebun mai puțin pe străzi ar fi fost mai bine. De ce nu a fost prezentat de procurori pentru arestare?”, se întreabă un cititor, într-un comentariu postat pe www.monitorulvn.ro.
    Un alt cititor se întreabă „cum poate fi pus sub control judiciar un asemenea om cu probleme la mansardă. Chiar această persoană nu prezintă pericol social?”. Într-un alt comentariu, cititorul este de părere că astfel de oameni sunt de fapt monștri cu chip de om. „Este un nenorocit dacă a putut face așa ceva, la pușcărie cu el, dacă nu-l închide o să mai facă și la alți copii, ăștia sunt monștri cu chip de om, la pușcărie cu el”.
    Într-un alt comentariu, o altă persoană a scris că „din nefericire există foarte multe persoane de genul acesta, cu probleme psihice. Sper ca poliția română să-și facă datoria și să aresteze acest individ înainte ca alți copii să treacă prin asemenea traume. Important este că aceste copile sunt în siguranță și în afara oricărui pericol”. Acestea sunt doar câteva dintre părerile cititorilor, altele fiind mult mai dure la adresa lui Maricel B., care ar fi ademenit două fetițe și le-ar fi mângâiat pe picioare și în zonele intime. 
    Reamintim că vinerea trecută, Maricel B. a fost pus sub control judiciar, după ce la adresa lui au fost făcute acuzații foarte grave, respectiv corupere sexuală de minori. Victimele sunt fetițe de doar 7 ani, pe care Maricel B. le-ar fi abordat în cartierul Sud al municipiului Focșani, în apropierea blocurilor în care acestea locuiesc. Sub pretextul că le dă dulciuri, el ar fi reușit să pipăie și să mângâie două fete în zonele intime. A încercat să facă același lucru și cu o a treia fetiță, dar aceasta i-a refuzat înghețata și a plecat.

   Fetițele, ademenite în lunile martie și aprilie

    Prima fetiță a fost abordată de contabil în data de 30 martie, iar celelalte două, care erau împreună, în data de 30 aprilie. Părinții au făcut sesizările în perioada 3-7 mai. Copilele au povestit cele întâmplate părinților, iar aceștia din urmă au mers la Poliția municipiului Focșani și au făcut sesizările. În urma acestora, polițiștii au început verificările. Oamenii legii l-au identificat destul de repede pe Maricel B.. „La  data de 03.04.2015, polițiștii focșăneni au fost sesizați de către F. N., din mun. Focșani, cu privire la faptul că în data de 30.03.2015, fiica sa, în vârstă de 7 ani, în timp ce se afla în apropierea blocului în care locuiește, a fost abordată de către B. Maricel, în vârstă de 39 ani, din mun. Focșani, care ar fi atins-o pe picior și în zonele intime. La data de 06.05.2015 a fost înregistrată la Poliția mun. Focșani o nouă plângere, formulată de C. D., din mun Focșani, privind faptul că la data de 30.04.2015, fiica ei, în vârstă de 7 ani, în timp ce se afla în fața blocului în care locuiește, a fost abordată de către aceeași persoană – B. Maricel care, folosind același mod de operare, a atins-o pe minoră în zonele intime. La data de 07.05.2015 polițiștii focșăneni au înregistrat o sesizare formulată de către C. M., din mun. Focșani, privind faptul că la data de 30.04.2015, fiica sa, în vârstă de 7 ani, a fost abordată de către B. Maricel, din mun. Focșani, care sub promisiunea că îi va oferi înghețată, a chemat-o lângă autoturismul său. Minora nu a dat curs propunerii, motiv pentru care fapta nu s-a consumat”, au transmis oamenii legii.
    Odată cu măsura controlului judiciar dispusă de procuror, contabilului i s-au trasat și o serie de sarcini, printre care și acelea de a nu părăsi localitatea de domiciliu, de a nu se apropia de persoanele vătămate sau de membrii famililor acestora și de a nu comunica cu acestea direct sau indirect, pe nicio cale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?