Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

PERCHEZIŢII la hoţi de animale. Au venit cu taxiul de la Bacău ca să fure cai din Vrancea


 Patru percheziții au efectuat, ieri, polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Tulnici, în comuna Gura Văii, din județul Bacău, vizate fiind trei persoane suspectate că au furat animale de pe raza satului Greșu, comuna Tulnici.
Cabalinele au dispărut în noaptea de 5 spre 6 mai, una dintr-un grajd și alte două de pe fânețele oamenilor. În urma verificărilor făcute de polițiști, sub coordonarea unui procuror, s-a stabilit că hoții nu sunt din Vrancea, ci din județul vecin, Bacău. Din verificări a mai rezultat că suspecții, trei la număr, au ajuns pe raza comunei Tulnici cu un taxi, au stat aici mai bine de o zi, perioadă în care au „ochit” animalele, iar în noaptea de 5 spre 6 au acționat.
Au furat caii și au plecat către Bacău cu ei pe jos, iar pe două dintre animale au reușit să le vândă, acestea fiind găsite ieri, de polițiști, la noii proprietari, care, cel mai probabil, nu știau că animalele sunt furate din Vrancea. Cel de-al treilea cal furat a fost găsit acasă la unul dintre suspecți, după cum ne-au spus sursele noastre.
    Aseară, în jurul orei 20.30, verificările încă nu erau finalizate. Urma ca doi dintre suspecți, al treilea nefiind găsit, să fie aduși în Vrancea pentru a fi audiați și nu era exclus ca la finalul audierilor să se facă și rețineri, mai ales că unul dintre cei doi bărbați pe care oamenii legii au reușit să pună mâna, este recidivist. Sursele noastre ne-au precizat că și cel care nu a fost găsit ieri se află în aceeași situație. 
Nu este prima dată când oamenii reclamă astfel de probleme. Au fost și cazuri când animalele au fost furate din adăposturi, ori de pe pajiști și băgate direct în mașini de către hoți.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?