Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Primăria Focșani a anunțat continuarea acțiunii de ridicare a garajelor din municipiu

Primăria municipiului Focșani a anunțat că marți a fost demarată procedura de ridicare a garajelor din zona străzii Leopoldina Bălănuță, în vederea modernizării parcării. „Lucrările de reabilitare vor începe după ce zona va fi eliberată de toate cele 10 garaje din zonă. Procedura de identificare și somare a proprietarilor este deja în derulare și estimăm ca în 30 de zile toate garajele să fie ridicate. Mai puține garaje înseamnă mai multe locuri de parcare pentru cetățenii din Municipiul Focșani!”, se arată în anunțul Primăriei.

Săptămâna trecută, administrația locală a anunțat că 102 garaje au fost ridicate de pe domeniul public, iar alți 43 proprietari au fost somați. „Primăria Municipiului Focșani a ridicat de pe domeniul public 102 garaje, de la începutul acestui an. Cele mai multe au fost ridicate din cartierul Bahne, unde se implementează proiectul european ”Reabilitarea şi modernizarea spaţiilor publice urbane în zona Bahne”. Alți 43 de proprietari de garaje au fost somați, până la această dată, să își ridice construcțiile provizorii de tip garaj, 36 dintre aceștia fiind din Cartierul Sud (str. Aleea Parc, respectiv str. Cpt. Crețu Florin), unde Primăria Municipiului Focșani implementează proiectul ”Reabilitare și modernizare Strada Revoluției, Strada Aleea Sudului, Strada Cpt. Crețu Florin și Strada Aleea Parc””, a anunțat Primăria.

Autoritățile locale au precizat că inspectorii de specialitate din Primăria Municipiului Focșani vor demara o campanie de identificare a proprietarilor de garaje de pe Str. Cuza Vodă, în vederea notificării acestora și ulterior a eliberării domeniului public de garaje. „Cu cât mai multe garaje se vor ridica de pe spațiul public, cu atât mai multe locuri de parcare vom reuși să avem în Municipiul Focșani!”, a apreciat Primăria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?