Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 6 septembrie a.c., ora 11.45, un bărbat de 47 ani, din comuna Ploscuțeni, în timp ce conducea un autoturism pe str. Artera Principală din satul Homocea, sensul de mers Homocea-Ploscuțeni, a acroșat un bărbat de 66 ani, din localitate, care, în calitate de biciclist, s-a angajat în executarea virajului la stânga fără să se asigure și fără să semnalizeze manevra. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a biciclistului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 6 septembrie a.c., ora 20.40, un tânăr de 22 ani, din comuna Vînători, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2M în afara municipiului Focșani, nu a păstrat o distanță suficientă față de o autoutilitară, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a trei bărbați, toți din județul Bacău, ocupanți ai autoutilitarei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 23.35, o femeie de 37 ani, din comuna Suraia, în timp ce conducea un autoturism pe str. Principală din comuna Suraia, din cauza neatenției a acroșat un tânăr de 17 ani din localitate, provocându-i vătămări corporale. Femeia a părăsit inițial locul producerii accidentului fără încuviințare, aceasta reîntorcându-se la locul accidentului după aprox. 30 min. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?