Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

Măsuri de ordine și siguranță publică, la meciul de fotbal dintre CSM Focșani 2007 și SCM Râmnicu Vâlcea, asigurate de jandarmii vrânceni

Biroul de presă al IJJ Vrancea:

Astăzi, 12 iunie, începând cu ora 17:30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea și din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea și pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, vor lua măsuri pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal – *Semifinala baraj Liga a II a/ recalificări* dintre CSM Focșani 2007 si SCM Râmnicu Vâlcea ce se va desfășura pe Stadionul Milcovul din Municipiul Focşani.

Echipajele de jandarmi vor fi dimensionate gradual, în funcţie de numărul suporterilor care vor participa la această competiție sportivă pentru a asigura un climat optim de siguranță pentru desfăşurarea meciului.

Încercarea persoanelor aflate sub interdicția participării la meciurile de fotbal de a intra în incinta arenei sportive, constituie *infracțiune*, potrivit prevederilor art. 31, alin. 1 din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare.

Conform legislației în vigoare, SE INTERZICE introducerea în stadion a băuturilor alcoolice și deținerea sau folosirea materialelor pirotehnice.
De asemenea, *este interzisă* afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violenţă.

Recomandăm suporterilor:
● să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă;
● să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
● părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii;
● să adopte spiritul de fairplay și în tribune;
● să nu se implice în acte care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente;
● în cazul apariției unor fapte ce pot tulbura ordinea publică să nu se implice, ci să semnaleze aceste aspecte colegilor noștri aflați în dispozitiv sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Jandarmeria Vrancea cu siguranță pentru fiecare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?