Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Fotbal, Liga a III-a – Final de play-off cu victorie focșăneană!

CSM Focșani 2007 – Aerostar Bacău 3-1 (0-1)

Formații

CSM Focșani 2007: LazărJuncănaru ,Săpunaru, Bratu, Negoiță – Manu, Taciuc (46 Panaite), Rogoveanu (Stoica), Băciuț (Dănilă) – Dascălu(Predoiu) – Pasăre (46 Lemac).  

Aerostar Bacău: MocanuBobîrnac, Benchea, Vișinar, BacaluBelciu, Horia, Pavel, ZahariaChirilă, Vraciu. Au mai jucat Tofan, Viorică, Coroamă, Căpușă.  

CSM Focșani 2007 a încheiat evoluțiile în play-off-ul seriei a 2-a a Ligii a III-a cu partida disputată astăzi pe Stadionul Milcovul în compania Aerostar Bacău. La pauză oaspeții conduceau prin golul marcat cu capul după o lovitură de colț de Vraciu în minutul 38 însă gazdele au întors rezultatul cu trei goluri înscrise în repriza a doua. Toate trei spectaculoase și în acord cu ceea ce se întîmpla pe teren. În minutul 46, Lemac a centrat din tușă la bara a doua unde a venit Băciuț și reluat mingea cu capul din 2 metri în plasa porții lui Mocanu pentru 1-1, în minutul 50 Manu a înscris un gol de autor după o cursă pe stânga și șutul în colțul lung și s-a făcut 2-0 iar în minutul 83, puștiul Dănilă l-a făcut un ochi pe față unul pe dos pe fundașul care-l marca, s-a dus la tușă de unde a centrat la Lemac la 6 metri, a urmat pasa înapoi la Săpunaru și șutul imparabil al acestuia pentru 3-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?