Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Trafic blocat pe DN2 Adjud – Bacău! Grav accident rutier soldat cu doi morți și doi răniți

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, un autotren și o autoutilitară au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 2 Adjud – Bacău, în zona localității Răcăciuni, județul Bacău, circulația fiind oprită. În urma accidentului au rezultat două persoane decedate și alte două rănite, transportate la spital. Traficul rutier a fost blocat, polițiștii sosiți la fața locului urmând să stabilească cauza tragediei.

„Sâmbătă, 21 mai, în jurul orei 05:00, pe DN 2-E85 în afara localității Răcăciuni, un conducător auto de 21 de ani, din județul Tulcea, în timp ce se deplasa cu o autoutilitară pe direcția București-Bacău a intrat în coliziune cu un ansamblu format din cap tractor și semiremorcă, parcat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul ambilor conducători auto, rănirea gravă a unui pasager de 15 ani și rănirea ușoară a unui tânăr de 23 de ani”, potrivit bacau.net.

Traficul se desfășoară pe un sens de deplasare, în continuare efectuându-se cercetarea la fața locului.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost reluat pe DN 2 Adjud – Bacău, în urma accidentului produs în afara localității Răcăciuni, județul Bacău.

foto: bacau.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?