Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a, play-off, seria a 2-a – A treia victorie a focșănenilor împotriva buzoienilor!

  • CSM Focșani 2007 – Metalul Buzău 3-2 (1-2)

Formații

CSM Focșani 2007: Lazăr – Juncănaru, Bratu, Panaite, Negoiță (35 Dascălu) – Strătilă (82 Dobrescu), Lorenzo  Stoica, Taciuc, Manu – Pasăre (75 Predoiu), Băciuț.

Antrenor, Marius Bratu

Metalul Buzău: Popescu – Spătaru, Ghinga, Nedelcu, Păun – Manea, Constantin Stoica, Marcu, Atomei – Moldovan, Pavel. Au mai jucat Stănică, Petre, Zamfirescu, Iacob, Sandu.

Antrenori, Valentin Stan – principal și Adrian Toma, secund.

CSM Focșani 2007 a dispus cu 3-2 (1-2) sâmbătă după amiază, într-o partidă începută la ora 18:00, pe stadionul Milcovul, de Metalul Buzău, în runda a șaptea a play-off-ului Seriei a 2-a a Ligii a III-a. Meciul a început cu gazdele în terenul oaspeților și în minutul 8 Taciuc, din poziție centrală, a tras la poarta Metalului iar Popescu a respins spectaculos și eficient. Un minut mai târziu, Juncănaru a intrat în dribling din dreapta, s-a dus până în stânga careului de unde a tras cu dreptul în stâlpul din stânga lui Popescu, mingea a ajuns la Băciuț, nemarcat, și a urmat golul simplu, ca la antrenament: 1-0. Au urmat încă cinci minute de joc avansat al focșănenilor care lăsau impresia că vor câștiga cu ușurință. Buzoienii au urcat însă cu linia de fund aproape de centrul terenului, s-au instalat în jumătatea de teren a focșănenilor și au exploatat lejeritatea din apărare a acestora. 

Au urmat două goluri ale Metalului, ambele marcate cu capul, din careu. Primul, în minutul 30, autor Constantin Stoica, al doilea în minutul 42, reușit de Ghinga. În pauză s-a intrat cu 1-2 și oaspeții păreau că pot pleca acasă cu trei puncte, mai cu seamă că focșănenii nu dădeau semne că pot întoarce rezultatul. A fost suficientă cursa pe stânga a lui Manu urmată de un șut senzațional la vinclu și golul egalării din minutul 69 pentru ca jocul să se basculeze spre poarta lui Popescu. În minutul 77, abia intrat în teren, Predoiu a urmărit o minge aruncată lung din spate și în momentul preluării în careu a fost impins de portarul oaspeților care a intervenit imprudent iar centralul a arătat punctul de la 11 metri. Taciuc a bătut penalty-ul tare, lângă stâlpul din stânga lui Popescu, care a plonjat spre minge fără să poată evita golul: 3-2. În minutul 84, Manu a centrat în careul mic și Dobrescu nu a avut detenta necesară pentru a ajunge la minge, în minutul 87, Predoiu a reluat din 4 metri iar portatul oaspeților a respins iar în minutul 90, Manu a șutat ca la gol, mingea s-a dus sub bară, însă Popescu a deviat peste transversală.    

A fost a treia victorie din 3 meciuri a focșănenilor împotriva buzoienilor în play-off! Sâmbătă, 14 mai, de la ora 18:00, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare cu Oțelul Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?