Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

GALERIE FOTO: „Împreună cu voi, alături de voi putem face minuni‟

Zece familii nevoiașe din Vrancea au fost vizitate weekend-ul trecut de echipa „Împreună cu voi, alături de voi putem face minuni‟. Costel Bocu este cel care, în urmă cu aproximativ 8 ani, a hotărât să adune lângă el oameni cu suflet mare cu ajutorul cărora să le aducă măcar un strop de bucurie celor mai puțini norocoși. Alimente de bază, hăinuțe, dulciuri, fructe și alte bunătăți, au ajuns anul acesta, în pragul sărbătorilor pascale la familiile cu copii din Butucoasa, Andreiașu de Sus, Andreiașu de Jos, Reghiu și Broșteni. Totodată, pentru al treilea an consecutiv, Costel Bocu și prietenii săi au reușit să ajungă în weekend și la bunicii de la Centrul Rezidețial pentru Persoane Vârstnice din Odobești.

Echipa «Împreună cu voi, alături de voi putem face minuni»,  a adus și anul acesta bucuria și zâmbetul pe chipul în sufletul și în casele familiilor nevoiașe! Cu oameni minunați, am reușit să facem lucruri frumoase. Anul acesta, am reușit să facem posibilă această acțiune datorită implicării a peste 20 de persoane care, au înțeles că cei 35 de copii la care ne-am propus să mergem cu daruri, au nevoie de prezența noastră în viața lor. 

Am văzut mulți copii fericiți și bucuroși, dar și mulți părinți fericiți. Și asta datorită oamenilor minunnați pe care-i am alături. Am împărțit daruri de la Iepuraș familiilor, copiilor și bătrânilor nevoiași din Butucoasa, Andreiașu de Sus, Andreiașu de Jos, Reghiu, Broșteni și la Căminul de bătrâni din  Odobești. Țin să mulțumesc atât elevilor, cât și dascălilor de la Școala Gimnazială «Alexandru Vlahuță» din Focșani, pentru frumoasa mobilizare de care au dat dovadă! Mulțumesc tuturor celor care au întins o mână de ajutor familiilor unde noi am ajuns în weekend. Să vă dea Dumnezeu multă sănătate și să aveți parte de sărbători liniștie! Vă respect și mă înclin în fața dumneavoastră‟, a transmis Costel Bocu.

Bucuroși că cineva s-a gândit să le treacă pragul, bunicii din cadrul Căminului de bătrâni din Odobești i-au „răsplătit‟ pe oaspeții lor cu un zâmbet sincer și o vorbă frumoasă. „Daruri făcute din suflet și cu multă generozitate au venit, iarăși, la bunicii Centrului Rezidențial pentru Persoane Vârstnice Odobești! Acestea au fost aduse de domnul Costel Bocu din Odobești care, împreună cu prietenii lui, au inițiat acțiunea «Împreună cu voi, alături de voi putem face minuni!». În cadrul ei, la fiecare sărbătoare, acest grup de oameni inimoși își îndreaptă generozitatea și către cei 35 de bunici care-și trăiesc apusul vieții aici, în centru. «Suntem oameni simpli care ajutăm oameni simpli», ne-a spus domnul Costel Bocu. Mulțumim, și vă dorim tuturor Sărbători în liniște și pace!‟, este mesajul Laurei Breană.

Nu aștepta o ocazie potrivită pentru a face bine! Atunci când simți, împarte din bucuria ta și celor a căror viață este, uneori, mai mult decât nedreaptă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?