Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Târg educațional la Focșani

Primarul Cristi Valentin Misăilă s-a întâlnit astăzi cu profesorul universitar dr. Silviu Stanciu, Prorector al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, cu care a discutat despre organizarea unui nou târg educațional la Focșani!
În principiu, în cadrul acestei acțiuni, elevii din Municipiul Focșani vor putea solicita și primi informații în legătură cu oferta educațională a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.
Târgul este programat a se desfășura în data de 7 aprilie 2022, între orele 10.00-16.00, la Cinematograful Balada din Focșani.
Primarul Misăilă și-a exprimat convingerea că și această ediție a târgului educațional, organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, va reprezenta un eveniment cu un real potențial asupra dezvoltării carierei viitoare a tinerilor din Municipiul Focșani, mai ales că vorbim despre o universitate cu tradiție, care a împlinit de curând 74 ani de activitate.
De altfel, în cadrul discuțiilor purtate astăzi, Primarul Misăilă a transmis Prorectorului Silviu Stanciu și un mesaj de felicitare, cu ocazia acestei aniversări.
”Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a devenit, în aceste decenii de existență, un prestigios centru educațional, ştiințific şi cultural, locul în care îşi exercită excelența un corp profesoral dedicat şi consacrat activității academice. La ceas aniversar, doresc tuturor cadrelor didactice şi personalului administrativ noi succese în dezvoltarea pe treptele calității a Universității „Dunărea de Jos” din Galați”, a declarat Primarul Misăilă.

sursă foto și text: Primăria Municipiului Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?