Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

UPDATE – FOTO: Accident grav în comuna Milcovul

Un autoturism condus de o femeie s-a răsturnat la intrarea în satul Lămotești. Accidentul a avut loc, cel mai probabil, ca urmare a neacordării de prioritate, în accident fiind implicate două autoturisme. Din câte se pare unul dintre autoturisme a intrat în depășire, sau a încercat să schimbe direcția de mers, moment în care a fost lovit frontal de un alt autovehicul care circula din sens opus. În urma coliziunii, autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-un stâlp și s-a răsturnat. La fața locului a ajuns și ambulanța.

UPDATE: La data de 22 martie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșaniau fost sesizați despre faptul că pe DN 23A, în com. Milcovul, sat Lămotești, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.
Cu ocazia deplasării la locul indicat, s-a stabilit faptul că o femeie, în timp ce conducea un autoturism pe DN 23A, din direcția Focșani – Milcovul, ajunsă la intersecția str. Calea Focșani cu str. Morii, s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară a unui autovehicul și ulterior a încă unui autoturism, fără a observa că șoferul celui de-al doilea autoturism a început manevra de schimbare a direcției de mers către stânga, pentru a pătrunde pe str. Morii. În urma impactului, conducătoarea auto a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.
A rezultat rănirea ușoară a acesteia, însă conducătoarea auto a refuzat transportul la unitatea medicală. În cauză a fost întocmit dosar pentru ”vătămare corporală din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?