Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

ULTIMA ORĂ! Marian Oprișan, implicat într-un accident rutier


Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost implicat duminică seara într-un accident rutier pe raza localității hunedorene, Vulcan. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.
    Accidentul a avut loc în jurul orei 21.00, la intrarea în orașul Vulcan. Din  cauza condițiilor meteo nefavorabile, mașina, la volanul căreia se afla unul dintre șoferii președintelui Consiliului Județean Vrancea, a derapat și a intrat în capul podului de la Valea Ungurului, după cum scrie presa locală.
„Evenimentul rutier s-a produs pe DN 66 A și nu s-a soldat cu victime. Din verificări a rezultat că un conducător auto, în vârstă de 27 de ani, în timp ce se deplasa dinspre Petroșani către Vulcan, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil acoperit cu gheață, a derapat și a lovit cu partea stângă față a autoturismului un parapet din beton. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, iar conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, ne-a precizat subcomisar Bogdan Gabriel Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?