VIDEO: Prefectul Nicușor Halici și-a făcut public numărul de telefon. Avertisment pentru șefii din deconcentrate: Cine nu-și face treaba, pleacă!

0
8414

Noul prefect al județului Vrancea, Nicușor Halici, a declarat în cadrul unei conferințe de presă care a avut joi loc la Instituția Prefectului că va fi un partener al tuturor autorităților locale, iar vrâncenii vor avea o legătură directă cu el, în acest context făcând public numărul de telefon personal. Prefectul Nicușor Halici a susținut că își dorește să aducă un aport puternic la dezvoltarea județului Vrancea.

Am depus un jurământ nu doar față de Constituție și de lege, ci am depus un jurământ și pentru vrânceni. Vreau să contribui și să aduc un aport puternic în dezvoltarea județului Vrancea, ceea ce nu puteam face din funcția de deputat. Voi fi un partener al tuturor autorităților locale, voi colabora pentru a-i sprijini în desfășurarea activităților și în rezolvarea problemelor pe care le au. Vor avea în mine un partener care să rezolve tot ceea ce ține de instituțiile guvernamentale din teritoriu.

De asemenea, vrâncenii vor avea o legătură directă cu mine în calitate de prefect al județului, iar orice problemă va fi discutată direct cu mine la telefon 0726.679.722. Nu am un obiectiv diferit de nevoile vrâncenilor. Voi fi foarte mult în mijlocul acestora, să le aflu problemele și asteptările pe care le au de la Instituția Prefectului“, a afirmat prefectul Nicușor Halici.

Referitor la activitatea instituțiilor deconcentrate din județul Vrancea, prefectul Nicușor Halici i-a avertizat pe conducătorii acestora că dacă nu își vor desfășura activitatea în interesul vrâncenilor, va cere miniștrilor de resort schimbarea lor din funcții.
„Am o așteptare de a înțelege rolul, importanța și responsabilitatea pe care o au în a rezolva problemele vrâncenilor. Celor care nu se vor gândi la aceste ipostaze, celor care vor bloca investiții ale autorităților locale, le dau o veste proastă. Acolo unde va fi cazul, voi propune ministerului de resort schimbarea conducerii. Nu este normal ca autoritățile locale să nu se poată dezvolta pentru că sunt ținute în loc de niște avize, hârtiuțe pe care instituțiile respective nu le eliberează sau le eliberează foarte târziu“, a afirmat prefectul Nicușor Halici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here