Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

40 de refugiați din Ucraina, printre care 28 de copii, au fost aduși astăzi la Focșani. 29 dintre ei au refuzat orice sprijin

Astăzi, 5 martie 2022, a fost preluat un grup de refugiați format din 40 de persoane, o parte dintre aceștia cu un autocar, iar o altă parte cu două autovehicule proprietate personală a cetățenilor ucrainieni.

Cele 40 de persoane au fost aduse de la Galați la Focșani, la Centrul de primire pentru refugiați Vrancea. 29 dintre refugiați – 22 de copii, un bărbat și 6 femei, au refuzat orice sprijin și au solicitat să fie transportați înapoi la Galați. Restul de 11 persoane, care s-au deplasat spre Focșani cu cele două autoturisme proprietate personală, au ajuns la Centrul de primire pentru refugiați Vrancea, unde li s-a făcut triajul epidemiologic și au servit o masă caldă. În jurul orei 14.40, acestea au fost conduse la Centrul de Cazare de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Focșani. Este vorba despre 3 familii (2 bărbați, 3 femei și 6 copii), care au solicitat sprijin pentru câteva zile, urmând apoi să se îndrepte spre Polonia și Portugalia.

Comunicat de presă, Prefectura Vrancea

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?