Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Spectacol al „vestitorilor primăverii” de la Palatul Copiilor și Cluburile copiilor, la Sala Balada din Focșani

„Vestitorii primăverii”, de la Palatul Copiilor Focșani și Cluburile copiilor de la Odobești, Mărășești și Panciu, au sărbătorit venirea primăverii printr-o festivitate organizată la Sala Balada, în data de 2 martie, ora 17:00. Pe scenă au urcat copiii înscriși la cercurile Palatului Copiilor: cercul de Muzică populară, coordonat de Dna Murgoci Bălăucă Elena, cercul de Muzică, coordonat de domnul profesor Manea Costel, cercurile de dans de la Focșani și Odobești, coordonate de doamnele profesor Dracșanu Marinela și Manu Ana Maria, și cercul de cultură și civilizație engleză, coordonat de dna profesor Anghel Raluca Maria, actualul director al Palatului Copiilor Focșani.

Scena a fost decorată cu lucrările copiilor înscriși la următoarele cercuri: cercurile de pictură, coordonate de doamna profesor Cristescu Maria (Panciu) și domnul profesor Lazăr Emil (Focșani), cercurile de Creație textilă, coordonate de doamnele Mocanu Didina (Focșani) și Panaete Lenuța (Panciu), cercul de Design vestimentar, coordonat de doamna Negrei Sorina (Odobești) și cercul de informatică-doamna profesor Dumitru Emilia. Totodată, au fost expuse lucrările copiilor de la Clubul Copiilor Mărășești, îndrumați de doamna profesor Drăgan Any Mary.

Copiii, părinții și profesorii au sărbătorit primăvara, care ne învață, an de an, că avem puterea de a rămâne optimiști, de a ne reinventa și de a o lua mereu de la capăt.

 

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?