Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Futsal, Liga 1 – Ciorășenii au făcut din nou un meci de ținut minte!

  • Sportul Ciorăști – Automergamo Deva 4-4 (1-4)

Formații

Sportul Ciorăști: Gică Dospinescu, Cristian Marin, Dumitru Ion, Vlăduț Dudău, Marian Plugaru, Ovidiu Aramă, Andrei Mazilu, Toma Vicene, Răzvan Crăciun, Florin Nistor, Fernando Dobre, Remus Popa, Ștefan Lupu, Florin Hălceanu.

Antrenori, Marius Cozma, principal, George Ioniță, secund

Autobergamo Deva: Roberto Voin, Bogdan Covaci, Andre Luis Sasse, Richard Iszlai, Iulian Cojocaru, Andrei Dinicuță, Cristian Matei, Sergiu Gavrilă, Mihnea Toader, Florin Matei, Tamaș Kusmodi, Denis Boldor.

Antrenori, Victor Acosta, principal, Belmonte Kilian, secund

Sportul Ciorăști a făcut marți seara, în Sala Polivalentă din Focșani, un nou joc de ținut minte după cel în care a câștigat la 27 noiembrie 2021 în fața liderului la zi de atunci, United Galați. De această dată au reușit o a doua repriză de senzație în compania altui lider, Autobergamo Deva, cu care a terminat la egalitate, 4-4, după ce a fost condusă cu 4-0! A fost o răsturnare de scor cu care ciorăștenii și-au obișnuit suporterii, mai cu seamă prin prestațiile din repriza a doua. Autobergamo, care în returul primei faze a campionatului câștigase acasă cu 6-0 partida cu Sportul, a început în forță și în meciul din turul suplimentar și în minutul 2:31 a deschis scorul după un șut puternic, de jos, de la 12 metri al lui Cojocaru, care l-a surprins pe Dospinescu. În minutul 6:41, a fost prima situație periculoasă la poarta oaspeților însă după două șuturi respinse de aceștia, a urmat un al treilea, al lui Plugaru, care a trimis peste transversal din poziție centrală. Al doilea gol al devenilor a venit în minutul 8:10 când Iszlai a reluat în poartă, din 3 metri, mingea respinsă de Dospinescu după o lovitură de colț. Peste un minut s-a făcut 0-3 după golul marcat de Cojocaru, pentru ca Automergamo să înscrie pentru 0-4 în minutul 11:06 prin Florin Matei. Gazdele au intrat în joc după golul lui Aramă, care a șutat imparabil în diagonală, după o fază prelungită în apropierea porții Devei. Era minutul 13:10. Spre finalul primei reprize, portarul Cristian Marin a fost aproape să înscrie golul campionatului: a prins mingea și a tras din drop în bara porții adversarilor, în timp ce portarul acestora, în cădere, nu a mai putut interveni. La începutul părții a doua a jocului, Vlăduț Dudău a sprintat pe dreapta din terenul propriu, a trecut de fundașul la marcaj, a centrat în gura porții și Dimitru Ion a dus scorul la 2-4. Devenii au părut surprinși, nu au avut reacție, și în minutul 29:57, după o lovitură liberă din dreapta, mingea a ajuns la Vlăduț Dudău care a reluat din vole în gol: 3-4. S-a făcut 4-4 în minutul 36:34, în situația în care ambele echipe au jucat cu cinci în câmp: au speculat situația ciorăștenii care au trimis în poarta goală a devenilor, din propria jumătate, prin Dumitru Ion. Autobergamo a forțat desprinderea, dar Sportul s-a apărat impecabil și a obținut în fața liderului un punct mai mult decât meritat.

În etapa următoare a turului preliminar, la 6 martie, Sportul Ciorăști va întâlni în deplasare pe United Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?