Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Handbal juniori 1 – Victorie frumoasă a focșănenilor!

  • CSM Focșani 2007 – CSS Medgidia 26-24 (13-10)

Formația CSM Focșani 2007: Vișan, Zaharia – Dochioiu, Eduard Duțulescu – 3, Gogonea – 3, Feraru, Golea – 2, Giurgiuveanu – 6, Valentin Bogdan, Dennis Bogdan, Filip, Muraru, Bari – 3, Gheorghiță, Toboșaru – 6, Gavrilă – 3.

CSM Focșani 2007 și CSS Medgidia, cele mai bune formații ale Grupei Geografice B a Campionatului Național al juniorilor 1, s-au întâlnit, ieri, în Sala Polivalentă într-o partidă de mare importanță pentru fiecare dintre ele. În cazul unei victorii, focșănenii intrau în Grupa Valoare având două meciuri câștigate și unul pierdut, la fel ca și dobrogenii. Dacă ar fi câștigat CSS Medgidia mergea mai departe cu patru victorii iar CSM 2007 doar cu două! Cu punctele aferente care vor conta foarte mult în situația în care, în Grupa Valoare, cele trei calificate din Grupa B nu se vor mai întâlni între ele. Miza jocului a influențat calitatea sa, dar i-a adus și tensiune, concretizată într-o mulțime de eliminări de o parte și de alta, inclusiv două cartonașe roșii pentru jucătorii oaspeți.

Scorul a curs tot timpul în favoarea focșănenilor, la diferențe care nu au depășit 4 goluri, 5-1, dar regula a fost de 1-2 goluri. A fost și o egalitate, la 19, în minutul 50, însă CSM 2007 a reluat conducerea pe care nu a mai cedat-o până la final. În ultimul minut, în care s-a intrat cu 26-24, formația din Medgidia, cu om în plus, a primit două lovituri de la 7 metri, ambele apărate de Nikolas Vișan, cu intervenții excepționale. Focșănenii au făcut un foarte bun joc de echipă, au arătat o maturitate care, alături de valoarea de grup și câteva certe individualități, îi poate duce până în turneul final al Campionatului Național. Altfel spus, pentru CSM 2007 vedeta zilei de ieri a fost echipa, care a obținut o victorie necesară și mai mult decât meritată. În Grupa Valoare, CSM Focșani 2007 va avea ca adversare venite din Grupa Geografică A pe CSU din Suceava, LPS Iași și LPS Piatra Neamț. Competiția în Grupa Valoare are loc între 6 martie și 21 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?