Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Salariile funcționarilor din Consiliul Județean Vrancea ar putea fi plafonate la nivelul lunii decembrie 2021

Salariile funcționarilor din Consiliul Județean Vrancea ar putea fi plafonate în acest an. Decizia va fi luată în cadrul ședinței ordinare de astăzi a Consiliului Județean Vrancea. Aceeași decizie ar putea fi valabilă și pentru angajații din cabinetele demnitarilor și cei din cadrul instituțiilor subordonate. În acest sens, a fost stabilită ca lună de referință luna decembrie a anului 2021. Proiectul care va fi dezbătut azi prevede toate cele relatate mai sus, respectiv „Menținerea, în anul 2022, a salariilor de bază pentru funcțiile publice și contractuale din cadrul familiei ocupaționale „Administrație”, utilizate în cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Vrancea, cabinetele demnitarilor și în cadrul instituțiilor subordonate acestuia, la nivelul aferent lunii decembrie 2021”.

Pe ordinea de zi a ședinței de azi se mai află următoarele proiecte de hotărâre: „Aprobarea reţelei şcolare de învăţământ special preșcolar, primar, gimnazial și profesional din judeţul Vrancea, pentru anul şcolar 2022–2023”; „Aprobarea reţelei şcolare de învăţământ special liceal şi special postliceal din  judeţul Vrancea, pentru anul școlar 2022– 2023”; „Aprobarea organigramei, statului de funcții și a Regulamentului de organizare și funcţionare al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna”; „Completarea portofoliului de proiecte din cadrul Strategiei de dezvoltare a județului Vrancea pentru perioada 2021 – 2027”; „Modificarea Hotărârii Consiliului Județean Vrancea nr. 260/2021 privind aprobarea documentației de atribuire a Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport județean de persoane prin curse regulate, în aria teritorială de competență a UAT Județul Vrancea”.

Plenul CJ va decide și dacă vor fi transformate anumite posturi din statul de funcții al aparatului de specialitate al Consiliului Județean, al Centrului Cultural Vrancea, al Serviciului Public Comunitar Județean de Evidență a Persoanelor Vrancea.

Tot în ședința de marți vor mai fi dezbătute și următoarele proiecte de hotărâre: „Actualizarea inventarului bunurilor care aparţin domeniului privat al judeţului Vrancea”; „Actualizarea elementelor de identificare și a valorilor de inventar a bunurilor aflate în domeniul public al județului Vrancea”; „Preluarea imobilului teren în suprafață de 3412 mp din domeniul public al Municipiului Focșani în domeniul public al Județului Vrancea”; „Transmiterea imobilului Serviciul Public de Protecția Plantelor-formație de prestări servicii din domeniul public al U.A.T. Județul Vrancea în domeniul public al U.A.T. Comuna Câmpuri”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?