Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Primăria Focşani dă bani pentru deszăpezire


   Aleșii locali ai municipiului Focșani au fost convocați de primarul Decebal Bacinschi în ședință extraordinară, ce va avea loc mâine, începând cu ora 16.00.
   Pe ordinea de zi sunt cinci proiecte de hotărâre, dintre care patru pentru  acțiunile de deszăpezire a Focșaniului. Consilierii vor decide în plen dacă retrag sumele atribuite în ședința ordinară din ianuarie Societății de Transport Public Local (TPL) și Direcției de Dezvoltare. Astfel, aleșii ar putea revoca atribuirea a 500.000 de lei pentru majorarea capitalului social al TPL și 9,2 milioane de lei, care erau destinați pentru reabilitarea și extinderea parcurilor Teatru, Bălcescu și amenajare Skate Parc, reparații la blocurile L1 și L2, extindere și amenajare Cimitir Nordic și Sudic. În total, Primăria ar putea avea la dispoziție 9,7 milioane de lei, sumă care ar putea fi folosită pentru plata mașinilor de deszăpezire.
Primele două proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi retrag banii, iar cel de-al treilea majorează Fondul de rezervă bugetară, care în prezent este gol.
   De asemenea, se va stabili dacă Primăria Focșani va face recurs împotriva sentinței Tribunalului Vrancea din 8 februarie 2012. Magistrații Tribunalului Vrancea au luat act de stabilirea prețului gigacaloriei la 285 de lei și au dispus anularea a două hotărâri anterioare, care stabileau alte prețuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?