GALERIE FOTO! Șapte pompieri vrânceni, medaliați de Invictus România

0
1547

În semn de considerație pentru efortul depus în susținerea și promovarea celei de-a VIII-a ediții a competiției Ștafeta Veteranilor, colegii noștri: colonel Golăeș Gina, plutonier adjutant șef Costache Iulian, plutonier adjutant șef Lemnaru Cristian, plutonier adjutant Stolniceanu Florin, plutonier major Jugaru Paul Cristian , sergent major Cosma Fabian și sergent major Zaharia Bogdan au primit certificate de apreciere și medalii din partea Invictus România.

Distincțiile au fost oferite, într-un cadru festiv, de către inspectorul șef Chiscop Flaviu, care le-a mulțumit și i-a felicitat pentru modul în care au reprezentat Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny” al Județului Vrancea la acest eveniment sportiv. Certificatele înmânate au fost semnate de către Alteța Sa Regală, Principele Radu, și șeful Statului Major al Apărării, general Daniel Petrescu.

În contextul celebrării la 25 octombrie a Zilei Armatei Române, colegii noștri au alergat Traseul Albastru, care a presupus parcurgerea a peste 22 km. Startul Traseului Albastru a fost dat din faţa Mausoleului Eroilor din Mărăşeşti, iar sosirea a avut loc în Piaţa Unirii din Focşani.

Acțiunea a fost organizată în semn de respect pentru veteranii din teatrele de operațiuni militare, pentru  cinstirea înaintașilor și dragostea pentru România.

Pompierii vrânceni au onorat cu mândrie eroii neamului, cărora le-au adus astfel un pios omagiu.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea, 20 uanuarie 2022

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here