Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO! Kinetoterapeutul Mihail Costachi și fiica sa Andreea și-au pierdut viața în urma accidentului de ieri, de la Buzău

sursă video: Iulian Bunilă

Kinetoterapeutul focșănean Mihail Costachi și fiica sa Andreea și-au pierdut viața în groaznicul accident care a avut loc ieri, pe șoseaua de centură a Municipiului Buzău.

Cei doi se deplasau într-un autoturism către aeroportul internațional Henri Coandă București, de unde Andreea ar fi urmat să zboare către Londra, unde lucra de mai mulți ani.

Destinul a vrut însă altfel. Mașina în care se aflau Mihail Costachi, căruia apropiații i se adresau cu apelativul “nea Mihai” și fiica sa Andreea a fost implicată într-un accident în care au mai fost implicate alte trei mașini. Practic mașina în care se aflau cei doi focșăneni a fost lovită frontal, în urma impactului Andreea Costachi a decedat pe loc iar tatal acesteia, Mihai Costachi, a decedat câteva ore mai târziu, la Spitalul Municipal Buzău.

Circulaţia pe şoseaua de centură a Buzăului a fost blocată mai bine de o oră, timp în care pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de maşini de câţiva kilometri.

Reacțiile cunoscuților nu au întârziat să apară, printre aceștia aflându-se și primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă.

Mare tragedie în Focșani: Mihail Costachi, un om deosebit și un maseur extraordinar, care aducea alinare multor oameni suferinzi, s-a stins din viață în spitalul din Buzău, în urma unui accident de circulație care a avut loc pe centura aceluiași municipiu!
Din păcate, în accident, a decedat și una dintre fiicele sale, Andreea, care se afla în autoturism!
Mihail Costachi era un om sufletist și minunat, cu un mare caracter și cu un respect deosebit pentru oameni!
Drum lin printre îngeri, domnule Mihail!
Probabil Dumnezeu avea nevoie de un om care știe să aline suferințele oamenilor!”, a scris primarul Cristi Misăilă pe pagina sa de Facebook.

Și Florin Tătaru, cuscrul lui Mihail Costachi, a publicat pe Facebook un mesaj cutremurător:
„În cumplitul accident, petrecut într-un ceas nenorocit, în ajunul de Bobotează, când alții au greșit în trafic, criminal,  minunatul și neegalabilul meu cuscru, Mihail Costachi, și fiica sa, Andreea Costachi, au plătit cu viața.
Dumnezeu să-i odihnească în pace! Nu te voi uita niciodată, om minunat, om blând și binefăcător! Nevinovații au plătit cu viața, tatăl își conducea fiica de numai 33 de ani, la aeroport. Adio, dragii mei! Mă sfâșie o durere cruntă… Dumnezeu să te aibă în grija sa, minunat om! Am petrecut de Crăciun, bucurâdu-ne de minunații noștri nepoței…  Adio Aba, voi căuta să umplu imensul gol lăsat micuților nepoței, adio suflete frumoase! Doamne, nu e drept!” e mesajul emoționant, scris de Florin Tătaru, cuscrul lui Mihail Costachi.

„Dumnezeu să vă odihnească, domnule Mihai, alături de fiica dvs, prea tânără pentru a părăsi aceasta lume! Sincere condoleanțe familiei prea greu încercate!” a scris și medicul Mihai Nedelcu, iar Badiu Filaret, pacient al kinetoterapeutului Mihail Costachi, își amintește, copleșit de durere dar și de recunoștință, vorbele acestuia: „Dumnezeu ne iubește, omule! Noi suntem creația Lui, făcuți după chipul și asemănarea Sa, niciodată nu o să ne urască, pentru că nu poate!”. „Erau vorbele lui calde, care mă făceau să mă simt în siguranță, când ne întâlneam la o nouă ședință de kinetoterapie.
Așa de mult a fost iubit de Dumnezeu, încât a fost chemat împreună cu fiica sa, la Cer, să lupte alături de El, contra răului! Domnul Mihai a fost îngerul pe pământ, care mi-a dat posibilitatea să fiu din nou o persoană normală! Nu pot să cred! Dumnezeu să vă odihnească în pace!”, sunt cuvintele cu care Badiu Filaret și-a încheiat mesajul îndurerat.

 

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei greu încercate! Dumnezeu să îi odihnească în pace!

sursă foto: facebook Florin Tătaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?