Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO și FOTO! Colinde, majorete, scenetă, muzică rock, la serbarea de Crăciun organizată de Colegiul Național ”Alexandru Ioan Cuza” Focșani

Sărbătorile de iarnă vin la Colegiul Național ”Alexandru Ioan Cuza”din Focșani odată cu  Serbarea de Crăciun, devenită deja o adevărată tradiție cuzistă.

„Serbarea de Crăciun de la CNAIC a fost anul acesta inițiată si organizată de Consiliul Școlar al Elevilor coordonați de dl prof. Roșca Silviu Iulian. Muzică, majorete, scenetă a elevilor clasei a VI-a, coordonați de doamna profesoară Ana Maria Norocea, colinde cu grupul vocal „Glasul cuzist” și invitați speciali – trupa Aftershock, formată din foști elevi ai liceului. Felicitări tuturor! Sărbători fericite”, este anunțul postat pe facebook de Colegiul Național ”Alexandru Ioan Cuza” Focșani.

Un moment special, în timpul serbării, a fost dedicat acțiunilor caritabile, în cadrul parteneriatului pe care colegiul îl are, de 15 ani, cu Centrul de îngrijire și asistență „Sfânta Maria” din Golești. În sprijinul proiectului, coordonat de profesoara Loredana Diac, a fost organizată o expoziție cu vânzare în holul Teatrului Municipal „Maior Gheorghe Pastia”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?