Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

GALERIE FOTO:Premii pentru elevii cu deficienţe de la Centrul Şcolar „Elena Doamna“


Elevii Centrului Åžcolar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” din Focșani au reușit să obțină premii importante în cadrul celei de-a IV-a ediții a Concursului Național pentru Elevi cu Deficiențe de Auz, ce s-a desfășurat în perioada 23-26 aprilie la Școala Gimnazială Specială „Sfântul Vasile” din Craiova. 
Astfel, Mădălina Simion, elevă în clasa a VIII-a A, a obținut premiul I la matematică, cu 95 de puncte. Tot premiul I a obținut și Andreea Dragomirescu, din clasa a VIII-a B, la educație plastică. Premiul III a fost obținut de elevii Ionuț Ostafie, din clasa a VIII-a A, la limba română, și Corina Cristea, din clasa a VII-a, la TIC (Tehnologia Informației Computerizate). Premii speciale au mai obținut elevii Victor Jighir, din clasa a VIII-a A, la TIC, și Claudiu Seniuc, din clasa a VII-a, la educație plastică. 
Elevii au fost pregătiți de cadrele didactice Carmen Ivan, profesor de matematică, Merloiu Florina, profesor de limba română, și Mihaela Velic, profesor de TIC. Olimpiada din acest an a reunit 117 participanți din mai multe centre speciale din Focșani, Galați, Bacău, Iași, Buzău, București, Sibiu, Brașov, Suceava, Cluj, Timișoara și Craiova. Probele de concurs au fost limba română, educație plastică, matematică și TIC. 
Premiile obținute de elevii de la Centrul Åžcolar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” Focșani sunt foarte importante și demonstrează încă o dată pregătirea temeinică a elevilor și eforturile făcute de cadrele didactice. „Rezultatele au fost obținute în urma efortului susținut din partea elevilor și a cadrelor didactice deopotrivă”, a declarat profesoara Carmen Ivan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?