Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO! Crăciun cu daruri pentru patru copii, primite de la „spiridușii” clasei a IX-a D, de la Colegiul Cuza, și ai Asociației Hope and Love for LIFE

Crăciunul aduce în aceste zile motive de imensă bucurie, atât celor care primesc daruri, dar și celor care le dăruiesc.
Elevii clasei a IX-a D, de la Colegiul Național “Alexandru Ioan Cuza” Focșani, alături de Doamna profesor Maiereanu Alina, în calitate de diriginte, s-au implicat într-un emoționant proiect umanitar, și au transformat Crăciunul într-o sărbătoare a bucuriei, pentru patru copii. Părtașă în demersul nobil de a îndeplini dorințele celor patru micuți a fost și Asociația Hope and Love for LIFE, care a scris pe facebook despre minunata poveste de Crăciun:

„Astăzi a fost despre puritate, inocență, copilărie și iubire! Astăzi a fost despre viitoarea generație și despre compasiune pentru semeni și pentru cei pentru care soarta a decis altfel!
Astăzi, colectivul clasei a IX-a D, elevi ai Colegiului Național “Alexandru Ioan Cuza” Focșani, alături de Doamna profesor Maiereanu Alina, în calitate de diriginte, au ales să facă magie pentru 4 copilași! Copii care au îndrăznit să viseze, o parte din dorințe au fost îndeplinite de către spiridușii asociației și restul, de spiridușii clasei a IX-a D.
Ce învățătură tragem din aceste situații?! Învățăm că ne putem implica indiferent de vârstă, că ei, copiii, ne sunt o lecție de și pentru viață! Învățăm că oricât de greu ne este în fiecare an, oricâte dureri adunăm, magia există! Se vedea în ochii spiridușilor și în magia de a dărui și se vedea pe chipul celor 3 surioare atunci când au primit nenumărate daruri! Dacă nici asta nu transpune magia Crăciunului, nu știm ce ar putea să ne mai convingă despre iubire și dragostea de semeni!
Mulțumim dragi copii!
Mulțumim dragi părinți pentru că faceți o echipă minunată alături de copiii voștri și îi învățați că cea mai frumoasă formă a bunătății este iubirea față de aproape!
Mulțumim Doamna Profesor pentru toată dragostea și implicarea cu care ați ales să puneți fiecare piatră de temelie pentru un colectiv unit, un colectiv care înțelege dragostea pentru semeni și spiritul de echipă!
Ne sunteți magie!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?