Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

GALERIE FOTO: Futsal – Sportul Ciorăști încheie pe locul 5 sezonul regular!

  • Sportul – Luceafărul Buzău 6-3 (1-3)

Echipe:

Sportul Ciorăști: Cristian Marin, Răzvan Crăciun, Vlăduț Dudău, Ovidiu Aramă, Dumitru Ion, Răzvan Mihalache, Florin Nistor, Remus, Popa, Ștefan Lupu, Marian Plugaru, Andrei Mazilu, Florin Hălceanu.

Antrenori, Marius Cozma – principal, George Ioniță, Emil Burcăcel, Florin Ion – secunzi.

Luceafărul Buzău: Alberto Rosciucă, Marius David, Radu Burciu, Marius Nicodin, Paul Isac, Gabriel Bobe, Adrian Călugăreanu, Sorin Mălîia, Raul Dumitrovici, Lucian Trăsnea.

Antrenor, Lucian Trăsnea.

Sportul Ciorăști a încheiat sezonul regular al Campionatului Ligii1 la futsal, așa cum și-a dorit: cu o victorie pentru locul 5! Sâmbătă, 18 decembrie, în Sala Polivalentă din Focșani, ciorăștenii au jucat în compania Luceafărului Buzău, în fața căreia pierduseră în tur cu 1-2. Meciul retur a început cu o formație a Sportului parcă timorată de importanța jocului, care nu a găsit soluții în atac și a fost pedepsită pentru erorile din apărare. Primul gol a venit relativ repede, în minutul 3:44, după șutul puternic al lui Marius David și Luceafărul a luat conducerea. Gazdele au egalat în minutul 10:32, când Răzvan Crăciun a primit pe stânga de la Vlăduț Dudău și a tras imparabil, la colțul lung, pe jos, pentru 1-1. În continuare, buzoienii, cu o partitură mai eficientă, au dus scorul la 1-3, după ce au înscris prin Marius Nicodin, în minutul 10:49 și Paul Isac în minutul 19:03. Rezultat în acord cu ceea ce se întâmplase pe teren în primele 20 de minute în care Sportul a jucat moale, fără zvâc. La mare distanță față de ceea ce arătase în partida cu United Galați!

Din pauză a venit o formație a Ciorăștiului complet schimbată ca determinare și inspirație. A trecut la partitura cu cinci jucători de câmp pe care a interpretat-o impecabil! În minutul 33:10 Marian Plugaru a combinat cu Vlăduț Dudău în careul mic, a rămas singur cu portarul advers și a marcat simplu pentru 2-3. Ștefan Lupu a egalat în minutul 39:17 și devenea evident că buzoienii nu mai pot replica deși au început și ei să joace în modulul cu 5 în câmp. În minutul 40:34 Ovidiu Aramă și-a adus echipa în avantaj iar cu 5 minute înainte de final Ștefan Lupu a făcu dubla și a securizat, practic, victoria Sportului. Ultimul gol al meciului, devierea cu capul peste portarul advers, a lui Dumitru Ion, în minutul 36:37, a arătat o formație de Liga 1 la futsal a Ciorăștiului! O grupare ce încheie primul său sezon regular la acest nivel cu mult peste așteptările de la început de sezon, ca nivel al jocului și ca rezultate. Sportul Ciorăști, varianta futsal, merită investițiile de încredere și financiare făcute cu ea, susținerea comunității pe care o reprezintă atît de bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?