Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

FOTO! Adjudeanul Alexandru Novac, desemnat cel mai bun atlet român al anului

Vineri, 17 decembrie, în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Federal pe acest an, a avut loc festivitatea de premiere a atleților laureați pe anul 2021. În prima imagine îi regăsim pe cei mai buni sportivi la seniori (Bianca Florentina Ghelber și Alexandru Mihăiță Novac, alături de antrenoarea Mihaela Melinte, președintele FRA, Anișoara Stanciu și Adrian Mlădinoiu, secretar general), pentru ca în a doua foto să fie imortalizați cei mai buni atleți la Tineret (Diana Ana Maria Ion, antrenor Cornel Grigore, Mihai Sorin Dringo, antrenor Robert-Ștefan Olah). În cea de-a treia fotografie sunt juniorii 1 (Talida Sfarghiu, antrenor Erzilia Țîmpău și Remus Niculiță, antrenor Maria Andrei), pentru ca în a patra să fie juniorii 2 (Aurelia Florescu, antrenor Marin Istrate, Adelin Daniel Pop, antrenor Marieta Ilcu, președintele FRA, Anișoara Stanciu și Adrian Mlădinoiu, secretar general). În fine, în ultima imagine apar Nicoleta Marinela Sasu (alergare montană, Masters), Anișoara Stanciu, președinte FRA, Adrian Mlădinoiu, secretar general și Roberino Tănase Hossu, președintele Masters România și secretar general al Asociației Municipale de Atletism.
(sursă text: Federația Română de Atletism)

sursă foto: Federația Română de Atletism

 

Adjudeanul Alexandru Novac, campion la aruncarea cu sulița și finalist la Olimpiada de la Tokio, a fost desemnat de către Federația Română de Atletism cel mai bun atlet român al anului 2021. Ieri, la Adjud, am avut plăcerea să-l întâlnesc pe acest mare sportiv vrâncean, un exemplu pentru toți copiii pasionați de sport și un motiv de mândrie pentru toți românii. (sursă text: Catalin Toma)

 

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc ultima ședință din 2021 a Consiliului Federal al Federației Române de Atletism.
A fost, practic, o ședință festivă, în cadrul căreia s-a desfășurat ceremonia de premiere a atleților laureați pe anul 2021. La seniori, campionul la suliță, Alexandru Novac a fost desemnat cel mai bun atlet româna al anului.
Felicitări și mult succes în continuare, Alexandru Novac!

Florin Nechifor, primarul municipiului Adjud  (sursă text: Florin Nechifor)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?