Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Mesaje de condoleanțe, după trecerea la cele veșnice a profesorului Marius Poll

Vestea trecerii la cele veșnice a profesorului de matematică Marius Poll, fost director al Colegiului Al. I. Cuza din Focșani, a îndurerat întreaga comunitate vrânceană.

Foștii colegi ai profesorului Marius Poll regretă nespus pierderea reputatului dascăl vrâncean, iubit și respectat de toți cei care l-au cunoscut:

„Pentru domnul profesor Marius Poll, timpul va sta în loc pentru totdeauna. Noi, profesorii Colegiului Național Al. I. Cuza din Focșani suntem îndurerați de această pierdere a unui om cu suflet mare, pe care nu întotdeauna și-l trăda. Ne exprimăm condoleanțele familiei, celor doi copii, Cornel și Cristian, cei care vor rosti cuvântul „tată”, de-acum înainte, uitându-se spre cer. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în liniște și pace!”

Într-o postare pe facebook, Inspectoratul Școlar Județean Vrancea  „anunță cu tristețe plecarea în veșnicie a domnului profesor de matematică MARIUS POLL, fost cadru didactic și director al Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza” Focșani. Sincere condoleanțe familiei îndoliate și Dumnezeu să îl odihnească în Împărăția Sa!”, este mesajul de condoleanțe al IȘJ Vrancea.

Și primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a postat sâmbătă seară pe facebook un mesaj de condoleanțe: „Astăzi a plecat dintre noi profesorul Marius Poll, a cărui carieră este strâns legată de prestigiosul Colegiu Național ”Al. I Cuza” Focșani.
Dumnezeu să îl odihnească în pace!
Sincere condoleanțe!”

La rândul său, Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, a scris: „A plecat prea devreme dintre noi profesorul de matematică Marius Poll. Timp de 38 de ani a activat la Colegiul Național ”Al .I Cuza” Focșani, pe care l-a și condus vreme de 13 ani.
Dumnezeu să-l odihnească.
Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”

Profesorul Marius Poll avea 67 de ani. Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?