Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO și GALERIE FOTO: Vrânceanul Mihai Bratosin, noi premii în palmaresul său impresionant

Adolescentul Mihai Bratosin din Popești a adăugat noi premii în palmaresul său impresionant, dovedind pe zi ce trece faptul că muzica este mai mult decât un hobby descoperit la vârsta de trei ani și jumătate. De curând, Mihai Bratosin a fost laureat Grand Prix la „Festival Internazionale delle Arti‟, la categoria de vârstă 11-13 ani. Mândră de fiul ei, Diana Bratosin spune că: „după 10 ani de muncă alaturi de doamna profesoară de canto, Aurelia Vaida, pot confirma că Mihai are tot ceea ce este necesar pentru un viitor mare artist: voce, talent și carismă, el fiind foarte motivat să devină o voce cunoscută. Dovadă stau şi articolele din presa scrisă, rezultatele multiplelor participări la concursuri naţionale şi internaționale, emisiuni TV, emisiuni-concurs TV, cum sunt «Next Star», unde a participat de două ori și «Românii au talent», în care a apărut alături de mine și sora lui mai mare, Andreea, în cadrul unui moment de familie. Pe parcursul proiectelor în care a fost implicat, Mihai a dat dovadă de seriozitate, ambiţie și dorinţă de a persevera în tot ceea ce face. Modestia şi bunul simţ îl caracterizează, iar pe scenă se simte în largul lui, reuşind să cucerească publicul cu fiecare apariţie. Noi, ca părinți, îl vom susține, din toate punctele de vedere, pentru a ajunge acolo unde aspiră: pe marile scene! Suntem conștienți de faptul că nu va fi ușor, dar promitem că-i vom fi alături mereu, așa cum am făcut-o și până acum‟.

Mihai Bratosin are 14 ani și este elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială „Ștefan Cel Mare‟ din Focșani. Cu toate că aproape permanent este implicat într-un proiect artistic, băiatul nu a neglijat școala, reușind ca la finalul anului școlar 2020-2021 să obțină media 10. Nu s-a hotărât încă la ce liceu ar vrea să învețe, însă de un lucru este sigur: își dorește să devină unul dintre studenții Universității de Muzică din București. Cine i-a fost model în primii ani de viață? Sora mai mare, Andreea Bratosin, care, la fel ca el, s-a îndrăgostit de muzică de la vârsta la care mulți copii abia învață să se joace, studiind muzica alături de prof. Aurelia Vaida.

Este motivat să participe la concursuri, fiind conștient de faptul că doar așa poate dobândi experiența și curajul de a cânta în fața mai multor persoane, urmând să aibă o carieră în viitor. Până acum, Mihai are două single-uri: «Sunt fericit» – LEVEL UP MUSIC FOR KIDS- PRODUCED BY mix și master Lorean Georgian; muzica – Andrei Alexandru (Acxel); versuri: – Andrei Alexandru (Acxel) și Ogrezeanu; și «Școala» – LEVEL UP MUSIC FOR KIDS – PRODUCED BY mix și master; muzica și versurile – Andrei Alexandru (Acxel)‟, mai spune Diana Bratosin.

Îi dorim lui Mihai Bratosin să ajungă pe cele mai mare scene ale lumii și să ducă mai departe renumele județului Vrancea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?