Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Adjud. O locomotivă va fi amplasată în sensul giratoriu de pe strada Republicii

O locomotivă va fi amplasată în sensul giratoriu de pe strada Republicii din municipiul Adjud. Decizia va fi luată în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local care va avea loc joi, când va fi dezbătut proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții: „Recondiționare locomotivă și amplasare în sensul giratoriu strada Republicii, Municipiul Adjud, județul Vrancea”.

Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâre care vizează aprobarea vânzării cu preemțiune a unor suprafețe de teren situate în intravilanul municipiului Adjud. Este vorba de terenuri pe care se află diverse construcții și pentru care deținătorii au contracte de concesiune. Tot în această ședință vor fi dezbătute proiecte de hotărâre ce vizează modificarea contractului de concesiune în sensul majorării suprafeței de teren intravilan concesionate.

Plenul Consiliului Local Adjud va mai dezbate proiecte de hotărâre privind: stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022; aprobarea decontării cheltuielilor pentru naveta la și de la locul de muncă a cadrelor didactice și a personalului didactic auxiliar din învățământul preuniversitar de stat; modificarea statului de funcții al Spitalului Municipal Adjud; numirea reprezentanților Consiliului Local Adjud în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Adjud; aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: „Lucrări de renovare a apartamentelor aparținătoare grădiniței, nr. 2, Principele Radu”; rectificarea bugetului general al Unității Administrativ-Teritoriale Municipiul Adjud și a Listelor de investiții cu finanțare de la bugetul local și cu finanțare integrală sau parțială din venituri proprii și subvenții pentru anul 2021; actualizarea valorii indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Lucrări de intervenție pentru creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe etapa a III a, Municipiul Adjud, jud. Vrancea”, bloc 92, str. Republicii, nr. 43; aprobarea finanțării obiectivului de investiții „Branșament apă la rezervor rezervă apă” pentru Spitalul Municipal Adjud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?