Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Mesajul sfâșietor al soției bărbatului care a murit la Dălhăuți, strivit sub tractor

Un accident cumplit s-a produs joi, într-o zonă greu accesibilă de pădure, aflată pe raza satului Dălhăuți, comuna Cârligele: un bărbat din Poiana Cristei, care aduna material lemnos rezultat în urma exploatărilor forestiere, s-a răsturnat cu tractorul și a fost grav rănit. Cei care l-au scos pe bărbat de sub tractor au fost câțiva săteni însă, din nefericire, la sosirea echipajelor ISU și SAJ, bărbatul a fost declarat decedat.

Moartea bărbatului în vârstă de 35 de ani a produs un șoc puternic toturor celor care l-au cunoscut, îndeosebi familiei, celor două fetițe și, mai ales, soției sale, Alina. Femeia a postat pe pagina de socializare un mesaj sfâșietor, în care se întreabă, copleșită de durere, „de ce Dumnezeu a fost, de această dată, atât de crud?”

„Știu că nu e bine să pui la îndoială hotărârile celui de sus… că Dumnezeu este cel care știe cel mai bine cât ne este dat să ducem, când ne sosește ceasul… Când auzi de moartea unui om în vârstă, te consolezi cu ideea ca și-a trăit viața.
Poate tratezi cu superficialitate subiectul atunci când este vorba de cineva pe care-l cunoști din auzite, dar când viața îți aruncă în față o asemenea veste, o persoană dragă, un soț, un tată iubitor… cu totul altfel stă treaba… iar când acel tată, soț, are doar 35 de ani, când este vorba de cineva care doar ce a cunoscut iubirea, doar ce a cunoscut binecuvântarea de a fi tată… îți vine să te întrebi: de ce Doamne, de ce ai fost atât de crud?
Un suflet curat, un munte de optimism, o speranță care s-a stins când abia începea să se bucure de viață…
Până acum nu m-am confruntat cu o așa durere, cu o așa suferință.
Te vom iubi nespus de mult, tati !!

Drumul lui s-a rupt, acum este un înger care o să vegheze asupra fetițelor noastre și a celor rămași neconsolați. Zbor lin spre înaltul cerului, suflet frumos!  Adio, dragostea mea, pe mai târziu! De acum, vei trăi veșnic în amintirea mea și a fetițelor noastre… te voi iubi o viață și până dincolo de nori! Ai grijă de noi, viața mea!”

sursă foto: Alina Apostolie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?