Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Partida cu Metalul Buzău s-a terminat la egalitate

  • CSM Focșani 2007 – Metalul Buzău 1-1 (1-0)

Echipe

CSM Focșani 2007: Lazăr – Juncănaru, Bratu, Panaite, Negoiță – Strătilă, Săpunaru, Ciochină, Manu – Dascălu – Băciuț. Au mai jucat Salaoru și Stoica.

Antrenor, Marius Bratu

Metalul Buzău: Șerban – Ceaușu, Nedelcu, Stănică, Ispir, Stan, Tudorică, Zamfirescu, Petre, Clătinici, Pavel. Rezerve: Popescu, Sandu, Păun, Sava, Iacob, Bălan, Atomei, Mihăeș.

Antrenor secund, Adrian Toma 

          CSM Focșani 2007 și Metalul Buzău s-au întâlnit sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 15:00, pe stadionul Milcovul, în etapa a șaptea a Campionatului Ligii a 3-a, seria a 2-a. Partida s-a terminat la egalitate, 1-1 (0-1), rezultat echitabil, fiecare echipă având cam același număr de ocazii de gol. Iar ca posesie, focșănenii au fost egali oaspeților în prima repriză, dar au fost dominați în a doua. Conduși de pe margine de Adrian Toma, buzoienii au dus jocul în jumătatea gazdelor de câte ori li s-a ivit prilejul în timp ce focșănenii au plecat pe contre tăioase, în special în prima jumătate a meciului. Primii au încercat să lovească decisiv focșănenii care au dus în minutul 2 mingea pe traseul Strătilă-Băciuț-Manu, ultimul șutînd peste poartă din poziție foarte bună. În minutul 14, a fost rândul lui Băciuț să șuteze puternic, razant cu transversala. Oaspeții au replicat prin Zamfirescu, în minutul 19 și Stan, în minutul 21, dar prima oară Lazăr a prins mingea cu siguranță, iar a doua oară a respins-o peste poartă. În minutul 26, o minge lucrată în preajma careului Buzăului a mers de la Băciuț la Dascălu care, în locul unei lovituri puternice cu capul a preferat o execuție tehnică, dar nu i-a ieșit nici șut nici centrare și Șerban a prins cu ușurință. În minutul 28, Manu a tras din  16 metri, însă mingea nu a fost pe poartă. În minutul 42, însă, o fază pornită de la excelentul Strătilă a dus mingea la Juncănaru, apoi la Dascălu a cărui centrare i-a servit minge de gol lui Băciuț.

A urmat o lovitură cu capul împarabilă și 1-0, scorul pauzei. În minutul 51, oaspeții au cerut penalty după ce, în jurma unei lovituri de colț, mingea a fost șutată puternic la poarta lui Lazăr, dar s-a lovit de apărătorii gadelor. Două minute mai tîrziu, Ciochină a scăpat printre apărătorii centrali ai Metalului, dar de la 12 metri a șutat prea aproape de Șerban care a reușit să respingă în corner. Buzoienii s-au instalat cu linia de fundași la centrul terenului, au pus presiune pe defensiva gazdelor și, în minutul 62 au obținut o lovitură liberă de la circa 25 de mnetri. A bătut Tudorică, mingea s-a dus la vreo 2 metri de bară, dar Lazăr, surprins, nu a avut reacție și s-a făcut 1-1. Până la final, a fost aproape de gol, în minutul 71, Dascălu, care a tras prea slab și Șerban a prins și, în minutul 87, Mihăeș, de la Buzău care, după un corner, a șutat violent razant cu tranversala porții lui Lazăr.

          După egalul de sâmbătă ambele formații își păstrează locurile de dinainte: CSM 2007, pe 2 cu 14 puncte, Metalul, pe 3 cu 13 puncte.

          Sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 15:00, CSM Râmnicu Sărat – CSM Focşani 2007

 Rezultatele etapei și marcatorii

Aerostar Bacău – Sporting Lieşti 1-0 (0-0). A marcat Gavrilă.

Sportul Chiscani – Dinamo Bacău 0-2 (0-1). Au marcat Sima – autogol și  Boghian.
Viitorul Ianca – CSM Râmnicu Sărat 2-7 (0-4). Au marcat Necoară și Preda, respectiv Tigoianu, Roman, Ignat, Oprea, Mihalache – 3.
CSM Focşani – Metalul Buzău 1-1 (1-0). Au marcat Băciuț, respectiv Tudorică.
Partida Oţelul Galaţi – CS Făurei nu s-a disputat pentru că echipa din Făurei a avut în lot jucători cu Covid 19

 

Clasament: 1. Sporting Lieşti – 16 puncte; 2. CSM Focşani 2007 – 14 puncte;  3.  Metalul Buzău – 13 puncte; 4. Suporter Club Oţelul Galaţi – 12 puncte; 5.  Aerostar Bacău – 12 puncte; 6. CSM Râmnicu Sărat – 11 puncte; 7. Viitorul Ianca – 9  puncte; 8. CS Făurei – 4 puncte; 9. Dinamo Bacău – 3 puncte; 10. Sportul Chiscani – zero puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?