Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

GALERIE FOTO: Handbal juniori 2 – Alexandru Golea, excepțional!

 

  • CSM Focșani 2007 – CSO Mizil 28-31 (12-15, 16-16)

 CSM Focșani 2007: Vișan – Dochioiu – 5, Apostu, Golea – 18, Anton, Bouroș, Baciu – 2, Condrea – 2, Iorga, Tînjală, Popescu – 1, Bejan, Preda.

Antrenori, Marius Partene și Iulian Neață

Partida de sâmbătă, 18 septembrie, din Sala Polivalentă, dintre CSM Focșani 2007 și CSO Mizil din prima etapă a Campionatului Național al juniorilor 2, avea, aparent, o favorită certă: echipa gazdă, clasată pe locul 5 în turneul final al Campionatului Național, ediția 2020-2021. Pe teren, lucrurile au stat altfel decât era de așteptat, înainte de toate pentru că din lotul cu care termina pe locul 5 în țară cu câteva luni în urmă, CSM 2007 mai are doar trei jucători de bază – Vișan, Golea și Dochioiu. Formația din Mizil, în fața căreia focșănenii au pierdut în deplasare în campionatul trecut, a etalat un joc solid, a pedepsit cu contraatacuri de neoprit multele erori în atac ale gazdelor și în prima repriză a luat un avans de trei goluri , 5-2 pentru ea încă din start, și l-a menținut până la final.

În partea a doua a întâlnirii, lucrurile au fost asemănătoare, însă finalul le-a aparținut gazdelor care au recuperat o diferență de trei goluri, au egalat în ultimul minut, s-au apărat apoi bine și au avut minge de atac atunci când mai erau trei secunde de joc. Alexandru Golea a tras de la centrul terenului, dar mingea s-a dus afară, pe lângă vinclu. Jucătorul meciului a fost de departe excepționalul Alexandru Golea, conducătorul de joc al Naționalei de Cadeți a României. Alex a marcat pentru echipa sa de 18 ori, a condus jocul, a creat acțiuni de mare spectacol, inclusiv cu driblinguri de la o poartă la cealaltă, s-a apărat. A arătat că are trăsături nu doar de lider, ci este și un profesionist adevărat! Aproape de ceea ce este de obicei a fost și Nikolas Vișan. Alături de ei, noii lor colegi se pot articula într-o echipa care să repete performanța din campionatul trecut. Au antrenori foarte buni, au potențial. Le mai trebuie meciuri la activ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?