Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Judo, Campionatul European de cadeți: Cu trei focșăneni în lot, medalie de bronz pentru România!


În întrecerile individuale, Bogdan Drîmbă, Laris Borș și Răzvan Burdușel au avut câte o victorie!
 
Campionatul European de Judo pentru cadeți, care a avut loc la Vantaa, în Finlanda, în perioada 1-3 iulie, a fost cea mai importantă competiție la care au ajuns și concurat trei dintre cei mai buni judoka din Vrancea, dar și din țară, la categoriile lor. Bogdan Drîmbă, Laris Borș și Răzvan Burdușel și-au câștigat dreptul de a participa la finala europeană în urma concursurilor din ultimul an!
     În competiția individuală, la 50 de kg., Bogdan Drîmbă a pierdut în primul tur meciul cu Kharun Tlishev, din Rusia, dar l-a câștigat pe cel următor, din recalificări, în fața lui Alexandras Macenavicius, din Lituania. S-a oprit după întâlnirea următoare în care a fost întrecut de turcul Enes Uysel.
La 55 kg., Laris Borș a avut un start bun, încheiat cu victoria din meciul cu finlandezul Juunso Hannula, însă a pierdut apoi întâlnirea cu azerul Vusel Ibrahimov.
Un parcurs identic a avut și Răzvan Burdușel, la 66 kg., unde a câștigat primul meci, cu turcul Hamdi Muhammed Yildirim, pentru ca în turul următor să fie depășit de Aleko Mamiashvili din Georgia. 
Echipa României, din care au făcut parte și cei trei focșăneni a avut o comportare excepțională, obținând medalia de bronz, după ce a depășit Italia și Franța iar în semifinale a fost depășită de Georgia! Formația României care a concurat la Campionatul European de cadeți, ediția 2016 a fost alcătuită din sportivii Marian Tănase, Eduard Șerban, Laris Borș, Bogdan Drîmbă, Răzvan Burdușel și Marc Boldiș. Antrenorul coordonator al lotului a fost prof. univ. dr. Emilian Rabolu iar kinetoterapeut, conf. univ. dr. Ștefan Toma.       

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

_ga

Other

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?