Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Distrigaz oprește gazele DOUĂ ZILE în Focșani, Petrești, Golești și Cotești

În vederea facilitării execuției lucrării de remediere a defectului înregistrat la Stația de Reglare – Măsurare – Predare SRMP a transportatorului Transgaz, din localitatea Focșani, compania Distrigaz Sud Rețele este nevoită să oprească furnizarea gazelor naturale ce alimentează municipiul Focșani și localitățile adiacente: Petrești, Golești și Cotești.

Pentru realizarea acestei lucrări, în perioada 25 – 26 august 2021, este necesară sistarea gazului natural pentru un număr de cca. 29.385 de consumatori casnici și non-casnici aflați în zona menționată mai sus. Reluarea furnizării gazului natural va începe din seara zilei de 25 august 2021 pentru consumatorii care desfăşoară activităţi de prestare servicii esențiale, cum ar fi spitale, creșe, grădinițe, case de pensionari, autorități, unii operatori economici etc. și va continua a doua zi dimineață cu ceilalți consumatori, cu finalizare până la ora 21:00.

Informarea tuturor consumatorilor afectați va fi realizată de către Distrigaz Sud Rețele prin afișarea anunțului la limita de proprietate a fiecărui consumator, cât și prin difuzarea acestui comunicat de presă, prin intermediul căruia avem rugămintea să ne ajutați în diseminarea acestei informații către locuitorii municipiului Focsani.

Întrucât Distrigaz Sud Rețele are în vedere siguranța cetățenilor, precum și impactul social și economic pe care această sistare a gazului îl va avea asupra cetățenilor și operatorilor economici din municipiul Focșani, vă asigurăm că tratăm cu o atenție deosebită și cu responsabilitate acesta lucrare.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create clienţilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere.

Vă mulțumim pentru distribuirea acestui mesaj legat de siguranța consumatorilor.

 

Comunicat de Presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?