Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

TREI mașini s-au ciocnit pe DN 2, în zona localității Urechești; o persoană rănită! Circulație oprită la Garofa, din cauza combustibilului scurs pe carosabil

Vineri seară, la ora: 18:45, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că circulația a fost întreruptă pe sensul către Bacău al DN 2 Focșani – Tișița, la kilometrul 194+800 metri, în zona localității Garoafa, județul Vrancea, din cauza combustibilului scurs pe carosabil din rezervorul unui autocamion. „Se acționează pentru curățarea suprafeței de rulare, traficul fiind dirijat pe celălalt sens, unde se circulă alternativ. Se estimea circulației în condiții normale în 30 minute”, a anunțat sursa citată.

Tot pe drumul european DN2 E 85, „la ora 19:20trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune față – spate pe DN 2 Dumbrăveni – Focșani, în zona localității Urechești, județul Vrancea, o persoană fiind rănită în urma accidentului”, a informat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Traficul s-a desfășurat dirijat, pe un fir alternativ, pentru aproximativ 30 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?