Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

ULTIMA ORĂ! VIDEO: Microbuzul unei firme din Focșani, implicat într-un accident MORTAL la Brăila. Șoferul focșănean ar fi adormit la volan


   Un microbuz ce aparține unei firme din Focșani, S.C. INTER LEMALIAN S.R.L., care transporta persoane de la Aeroportul Otopeni către Galați, a fost implicat într-un accident mortal la Brăila. Potrivit presei brăilene, sâmbătă seara, după ce șoferul, Iulian Lemnaru, de 37 de ani, din Focșani, ar fi adormit la volan, microbuzul Zuzu Transporters a intrat în refugiul de tramvai de la intersecția Bulevardului Dorobanților cu strada G-ral Eremia Grigorescu. În momentul impactului, o țeavă de la refugiu a străpuns microbuzul și a intrat într-un călător, în vârstă de 26 de ani, acesta decedând până la intervenția celor de la descarcerare. Potrivit Info Brăila, tânărul se întorcea împreună cu tatăl său de la muncă din străinătate, tatăl aflându-se pe scaunul de alături, dar nu a pățit nimic, fiind distrus când și-a văzut copilul mort.
    Presa din Brăila mai scrie că toți cei 10 călători aflați în microbuz erau gălățeni. Șoferul microbuzului aparținând firmei de transport persoane ZUZU din Focșani, se numește Iulian Lemnaru, în vârstă de 38 de ani, și ar fi adormit la volan, după cum scriu jurnaliștii brăileni. Și el a fost rănit, fiind  transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Brăila, având o plagă la nivelul coapsei drepte. 
   „În urma accidentului au mai fost răniți un minor de 14 ani, având un traumatism cranio-facial, cu o plagă contuz fronto-parientală și o femeie de 41 de ani. Cei trei răniți au fost transportați la Spitalalul de Județean Urgență Brăila”, scriu jurnaliștii brăileni. 
   „În seara de 9 ianuarie, la ora 23:10, L.Iulian (37 de ani), din municipiul Focșani, județul Vrancea, în timp ce conducea microbuzul de transport public de persoane interjudețean, pe bulevardul Dorobanților, din municipiul Brăila, în apropiere de intersecția cu strada General Eremia Grigorescu, nu a respectat semnificația indicatorului „Ocolire dreapta”, situat în dreptul refugiului de tramvai, și a intrat cu partea din față în gardul refugiului.
În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager, în vârstă de 26 de ani, din județul Galați, și rănirea ușoară a șoferului și a alți doi pasageri, un băiat de 13 ani și o femeie de 39 de ani, ambii din județul Tulcea.
    Primul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brăila, iar persoanele rănite, la Spitalul Județean Brăila, unde au primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influența alcoolului. Polițiști de la Biroul Rutier Brăila au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brăila.

15 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?