Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Explozie anunțată la un service din Golești. Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă, cu arsuri

Un bărbat de 30 de ani a ajuns ieri după-amiază la spital cu arsuri pe aproximativ 25% din suprafața corpului după un incident într-un service din Golești. În incinta respectivă erau efectuate instalații GPL pentru autoturisme, iar o întâmplare nefericită a făcut ca, în timp ce bărbatul executa astfel de lucrări de înlocuire, o butelie goală să facă o autoaprindere. La scurt timp la fața locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, ambulanța transportându-l pe bărbat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani. Aici, acesta a fost diagnosticat cu arsură prin flacără grad II A – II B – III față anterioară coapse bilateral, parcelar toracic drept, parcelar toracic stâng aproximativ 25 – 26% din suprafața corpului și a fost internat la Chirurgie plastică. În prezent, bărbatul este în stare gravă și cel mai probabil va fi transferat la un centru de arși din țară.

Solicitați fiind prin apelul la 112 pentru a interveni la ceea ce părea a fi o explozie, la fața locului au ajuns ieri și pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny”, însă nu a mai fost nevoie de intervenția acestora, deoarece focul era stins. În paralel, poliția a deschis o anchetă, incidentul fiind încadrat drept un accident de muncă.

În prezent, există întocmit un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate în muncă și vătămare corporală din culpă, polițiștii efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a fost rănit bărbatul.

imagine cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?