Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672
Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672

Botoşani: Pompierii au donat sânge pentru victimele exploziei de la Dedeman

            Zeci de pompieri din Botoşani s-au mobilizat pentru a participa la campania de donare de sânge pentru susţinerea victimelor exploziei de vineri de la magazinul Dedeman. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, mulţi dintre pompieri s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine alături de membri ai familiilor lor.

            „Pompierii botoşăneni merg periodic la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoşani şi, prin gestul lor, ajută bolnavii să poată primi sângele de care au nevoie. Astăzi, s-au mobilizat din nou! Profund impresionaţi de drama prin care trec victimele exploziei urmată de incendiu, care s-a produs la un magazin de bricolaj din Botoşani, pompierii botoşăneni au mers să doneze sânge, iar acţiunea va continua şi în zilele următoare. Unii dintre aceştia au fost însoţiţi chiar şi de alţi membri ai familiei”, au precizat oficialii ISU.

            Totodată, pompierii au lansat un apel către persoanele care nu au probleme de sănătate şi îndeplinesc toate condiţiile necesare pentru a merge să doneze sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?