Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Cele mai bune sloturi cu tematică egipteană pe care să le joci

Civilizaţia egipteană este înconjurată de mister, lucru care o face atât de interesantă. O asemenea temă nu putea scăpa producătorilor de sloturi, aşa că poţi alege din oferta oricărui cazino acest tip de sloturi. Prezenţa lor este pe deplin justificată, mai ales prin prisma popularității lor printre jucători. În rândurile următoare, vei face cunoştinţă cu sloturi reprezentative pentru Egiptul Antic.

Book of Ra

Orice site online îţi acordă cu lejeritate un bonus de bun venit pe care îl poţi folosi la acest slot dacă este selectat/aprobat de casino. Cel mai puternic zeu egiptean, cel al soarelui, RA, dă titlul acestui joc unde vei face cu adevărat cunoştinţă cu istoria misterioasă a Egiptului.

Tema slotului este cu adevărat egipteană dar se împleteşte pe alocuri şi cu cea de aventură. Acest aport este adus în joc de către misteriosul căutător de comori, pe care îl poţi compara cu lejeritate cu vestitul Indiana Jones. 

Aceasta pictogramă este cea mai bine plătită din joc dar imediat i se alătură ca şi valoare zeul Ra. Şi pentru că tot suntem în Egipt, atunci este cazul să faci cunoştinţă şi cu scarabeul bătut în pietre preţioase şi cu statuia sfinxului, simboluri aflate la mare cinste în istoria egipteană.

Pentru ca lucrurile să fie clare, slotul produs de către Novomatic va oferi din bogăţia de neimaginat a Egiptului o mică parte adusă pe ecran de aceste simboluri. Comoara adevărată constă însă aici în specialele pe care le poţi dobândi cu ajutorul scatter-ului, cartea lui Ra.

Numai 3 simboluri de acest fel îţi trebuie pentru a beneficia de runde gratuite pe parcursul cărora ai parte de un simbol expandabil ales din pictogramele din joc. Acestea se extind pe rolele unde apar, deci dacă le-ai adus pe toate pe role vei beneficia de un câştig de tip ecran, care te va înscrie cu siguranţă în topul jucătorilor de succes ai platformei.

Cleopatra

Puternica şi frumoasa regină a Egiptului nu putea lipsi din temele abordate de producătorii de sloturi, aşa că IGT s-a gândit să o aducă pentru prima oară pe un ecran video de slot în anul 2002. De atunci şi până în zilele noastre jocul se bucură de un real succes printre jucători, fiind unul dintre cele mai accesate sloturi cu tematică egipteană.

Nu lipsesc simbolurile puternice precum scarabeul, sceptrul regal şi ochiul atotvăzător, la care se adăugă într-un mod inspirat şi cărţi de joc de la 9 la A. Dar dacă ne referim la simbolurile cu adevărat puternice, atunci slotul Cleopatra o să îţi îndeplinească dorinţa.

Îţi vei da întâlnire cu wildul jocului, nimeni alta decât frumoasa regină, care va înlocui orice altă  pictogramă a jocului dar care în plus îţi va şi dubla câştigul obţinut cu ajutorul lui. Şi dacă adaugi şi scatterul simbolizat de către sfinx, atunci ai cu adevărat idee despre câştigurile pe care jocul le poate ceda.

3 simboluri scatter te vor transporta în modulul de speciale, acolo unde vei avea parte de nu mai puţin de 15 speciale. Câştigurile obţinute aici se triplează de fiecare dată iar dacă eşti cu adevărat norocos, poţi beneficia de alte speciale, dacă cele 3 simboluri scatter apară din nou  în acest mod de joc.

Book of Dead

Slotul se poate considera cu uşurinţă ca o reeditare a fratelui său mai mare, Book of Ra, pentru faptul că întâlneşti aceleaşi simboluri reprezentate însă diferit. Ai parte deci de căutătorul de comori dar şi de scarabeu şi statuia lui Ra.

Specialele sunt tot în număr de 15 şi la fel ca la Book of Ra, aduc pe ecran un simbol expandabil care este oferit de joc la debutul specialelor. Pictograma care le declanşează este de această dată Cartea Morţilor şi va trebui să o aduci pe minim 3 role de joc pentru a beneficia de rundele gratuite.

Slotul oferă o arhitectură clasică, de 5 role care se mişcă pe 3 rânduri şi care oferă 10 linii de plată fixe. Plăţile sunt bune, câştigurile apar destul de des, deci este bine să îl accesezi cât de des îţi permiţi să o faci.

Legacy of The Dead

Aşa cum ştii, cultura morţilor în civilizaţia egipteană are o însemnătate deosebită pentru acest popor, de unde şi acest titlu puţin intrigant al slotului. Lăsând la o parte acest aspect, jocul este unul de tip Book, adică aduce pe ecran acelaşi gameplay cu care eşti obişnuit la slotul Book of Ra.

Lucrurile se schimbă puţin în ceea  ce priveşte simbolurile, aşa că pe ecran vei vedea 3 zeităţi egiptene care se vor întrece în acordarea de premii alături de scarabeu şi de cărţile de joc de la 10 la A.

Ai la dispoziţie o arhitectură de 5X3 care dezvoltă 10 linii de plată fixe care se traduc în final într-un RTP care se situează la un procent de 96,58%, unul dintre cele mai mari pe care un slot cu tema egipteană îl cedează jucătorilor.

Noutatea o aduce în joc faptul că cele 2 simboluri tari din slot, wildul şi scatterul sunt reprezentate de către aceeaşi pictogramă, mausoleul din aur unde îşi dorm somnul de veci faraonii Egiptului. 3 asemenea scattere aduc acelaşi număr de 15 speciale care sunt însoţite de simbol expandabil, ceea ce dă posibilitatea de a câştiga până la un maxim de 250000 de credite în acest modul de joc.

Pharaoh’s Fortune

Nu poţi da un asemenea titlu unui slot decât dacă aduci pe ecran bogăţia incomensurabilă a faraonilor care au domnit peste Egipt. Slotul face exact acelaşi lucru, simbolul piramidei de aur a faraonului fiind şi wildul jocului.

Nu lipseşte scatterul, cel care este reprezentat de către scarabeu şi care te va introduce în camera secretă plină de bogății a faraonului, dacă reuşeşti să aduci pe ecran minim 3 asemenea simboluri de joc la o singură rotire de slot.

Arhitectura este una clasică, RTP-ul se situează la 96%, liniile de plată sunt în număr de 15, deci ai toate şansele să îţi însuşeşti o parte din comoara faraonului, dacă alegi să dai spin cât mai repede acestui joc.

Concluzie

Cu siguranţă că sloturile pe care tocmai le-ai parcurs sunt reprezentative pentru tema egipteană, dar nu ne crede pe cuvânt, convinge-te personal de acest lucru. Accesează-le deci cât mai repede, setează miza şi lasă faraonii să îţi aducă câştigurile dorite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?