Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Tulnici. Continuă lucrările la sistemul de alimentare cu apă al comunei

Primăria Tulnici a scos la licitație proiectul de investiții „Reabilitare și extindere sistem de alimentare cu apă, comuna Tulnici, judetul Vrancea – rest de executat”. Practic, prin intermediul acestui proiect vor fi continuate lucrările la sistemul de alimentare cu apă a satelor Tulnici și Coza.

Concomitent cu investiția mai sus menționată, localitatea Tulnici este beneficiara unor investiţii în alimentare cu apă şi canalizare pentru satele Tulnici, Lepşa şi Greşu, în valoare totală de aproape 9,2 milioane de euro. Investiția se derulează prin intermediul Companiei de Utilități Publice (CUP) Focșani. Lucrările prevăd lucrări la sistemul de alimentarea cu apă cum ar fi: extinderea sursei de apă, extinderea conductei de aducţiune, extindere staţie de tratare a apei, extindere rezervoare de înmagazinare şi extindere reţele de distribuţie. Lucrările la alimentarea cu apă au o valoare de aproape 4,5 milioane de euro. De asemenea, vor fi executate lucrări la sistemul de canalizare, lucrări care constau în extinderea reţelei de canalizare cu o lungime de 12,5 kilometri, extinderea staţii de pompare, construirea unei staţii de epurare şi reabilitarea staţiei de epurare existentă. Valoarea acestor lucrări este de 4,7 milioane de euro, iar în total, cele două componente valorează aproape 9,2 milioane de euro.

De reținut că Primăria Tulnici mai are în derulare și proiectul privind proiectarea și execuția lucrărilor de construcție, modernizare a drumurilor de interes local în localitatea Tulnici. Investiția are o valoare de peste 4,3 milioane de lei și face parte din cadrul proiectului „Modernizare drumuri de interes local în comuna Tulnici“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?