Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Comitetul director al CSM Focșani 2007 a reziliat contractele președintelui de secție Nicuță Oprea și antrenorului Alin Chița

Plecarea de la echipa de fotbal a președintelui secției, Nicuță Oprea, și a antrenorului Alin Chița a fost obiectivul declarat al noului Comitet Director al CSM Focșani 2007 încă de la constituire. Apelurile în acest sens au fost făcute în public, fiind, deci de notorietate. Nici președintele nici antrenorul nu au avut reacția dorită de cei care au cerut demisiile. În situația în care pentru luni, 5 iulie, era anunțată reunirea lotului echipei de seniori a CSM Focșani 2007, Comitetul Director a luat, în ședința din 30.06.2021, decizia radicală: a reziliat contractele lui Nicuță Oprea și Alin Chița „ca urmare a nerealizării obiectivului de promovare a echipei de fotbal în liga a II-a”, așa cum este precizat într-o postare pe facebook a președintelui Liviu Macovei. În postare Liviu Macovei mai precizează că în aceeași ședință, Comitetul director a decis „retragerea dreptului de semnătură și reprezentare a CSM Focșani 2007 (secția de fotbal) al domnului Nicuță Oprea”. I-am cerut lui Nicuță Oprea un punct de vedere în legătură cu cele două decizii. Mi-a spus că, întrucât nu a primit încă un document oficial de la club în acest sens, nu poate spune nimic. Și că după ce va primi dă declarația în consecință.

Postarea președintelui Comitetului Director al CSM Focșani 2007 mai spune că „Pe ordinea de zi a mai fost și prelungirea contractelor de activitate sportivă ale jucătorilor și ale altor antrenori din cadrul clubului, un punct foarte discutat, dar primarul Cristi Misăilă și directorul sportiv Viorel Ciubotaru s-au opus, invocând suspendarea bugetului municipiului Focșani pe anul 2021”.  O scurtă observație: când au avut de decis ce și-au dorit, membrii Comitetului Director al CSM Focșani 2007 au decis pentru că au majoritate: 3-2. În acest caz, dacă tot au promis că vineri, gata, lucrurile intră în normal la club, de ce nu au decis cu aceeași majoritate de 3-2? Doar naivii pot crede că i-a oprit opoziția primarului și a directorului CSM 2007! Mai cu seamă că se proclamă patroni ai clubului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?