Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Handbal – CSM Focșani 2007 a trimis documentele pentru înscrierea în Cupa EHF!

          CSM Focșani 2007 a trimis marți, 22 iunie, la Federația Europeană de Handbal, documentele pentru înscrierea în Cupa EHF, așa cum i s-a solicitat din partea FRH, după ce echipa focșăneană s-a clasat pe locul al cincilea la finalul ediției de campionat al Ligii Naționale 2020-2021. Acordul pentru participarea la Cupa EHF a fost dat de Comitetul Director al CSM Focșani 2007 în ședința din 7 iunie. În Comunicatul de presă de după ședință, era precizat că ”Bugetul alocat clubului pentru 2021– și pentru suplimentarea căruia Comitetul Director va solicita Consiliului Local 4.400.400 lei – este insuficient. În aceste condiții, directorul Viorel Ciubotaru și-a asumat în nume personal plata eventualelor amenzi percepute de FRH și EHF în caz de neprezentare a echipei la competiția internațională”.

Între timp, au mai fost ședințe de Comitet Director, ca și ședințe ale Consiliului Local al Municipiului, cel care este în măsură să aprobe, între altele, și bugetul clubului cu, cel puțin, suma solicitată în ședința din 7 iunie. Ca într-un carusel al bătăii de joc reluate ședință după ședință, suma solicitată – și stabilită cu acordul consilierilor liberali și reprezentantului liberal al comunității focșănene, care fac parte din Comitetul director, nu a fost aprobată nici până acum. În consecință, nu au putut fi prelungite contractele handbaliștilor scadente la 30 iunie. Nici vorbă de reînnoirea contractelor care au expirat la 31 mai. Situație în care nu se poate vorbi despre o echipă de handbal competitivă a CSM Focșani 2007.

Așa cum îl cunosc pe directorul – demisionar – Viorel Ciubotaru, își va onora angajamentul și va plăti eventualele ”amenzi percepute de FRH și EHF în caz de neprezentare a echipei la competiția internațională”. Mai mult, cred că un manager de nivelul său va găsi și soluțiile pentru participarea la Cupa EHF. Întrebarea este dacă și când consilierii liberali ca și cei useriști vor catadixi să aprobe ceea ce tot ei au stabilit, așa încât lucrurile să intre la echipă într-un relativ normal! Să-i fi ars la orgoliu atât de tare primirea făcută de suporteri echipei de handbal, în Piața Unirii, după terminarea campionatului, încât să nu vadă că au primit – muncită de alții – o bijuterie pe care nu aveau decât să o lustruiască și să și-o pună în vitrină?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?