Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Cei mai enervanți jucători din sălile de jocuri

Câteodată, intrăm într-un cazino, o loterie sau o agenție de jocuri doar ca să ne relaxăm după o săptămână încărcată. Dar, în loc de distracție și relaxare, e inevitabil ca din când în când să dai peste un jucător care pur și simplu te scoate din sărite.

Indiferent dacă joci la cazinouri online sau joci jocul preferat într-un cazinou terestru, punem pariu că cel puțin un jucător te-a exasperat.

Acum, că restricțiile au fost ridicate și cazinourile fizice au fost redeschise, te avertizăm că, cel mai probabil, vei da de câte un jucător atât de exasperant că o să preferi să pleci acasă doar ca să scapi de el.

1. Observatorul

Dacă te afli într-un cazinou terestru, cel mai probabil ești acolo cu un scop precis – să joci un joc de cazino sau să învârtești niște role la sloturi.

Cu toate astea, uneori, vei da peste un observator. Observatorul este un jucător care staționează la un aparat, dar nu joacă, blocându-l astfel încât nimeni altcineva să nu poată juca.

Acest lucru se datorează de obicei lipsei de experiență sau stării de ebrietate, deci cu ceva răbdare Observatorul poate fi destul de ușor adus pe drumul cel bun cu puțin ajutor.

2. Lăudărosul

 

Cine spune că nu îi place să se laude este fie mincinos, fie foarte timid. În lumea cazinourilor, până la urmă, cine nu vrea să se dea puțin mare când tocmai a câștigat un jackpot uriaș?

Dar există laudă și apoi există LAUDĂ. Există o diferență semnificativă între cineva care sare în sus și în jos de bucurie și cineva care ia la rând fiecare jucător pentru a le da „vestea bună”. Puțină modestie și autocontrol nu au omorât pe nimeni.

3. Atotștiutorul

Unul din acele tipuri de jucători care te fac să-ți iei dopuri de urechi la tine doar ca să nu îl mai auzi este așa-zisul atotștiutor. El a jucat toate jocurile disponibile, a testat toate modalitățile de juca la aparate și are răspunsul la toate întrebările pe care tu nu i le adresezi.

Acest jucător ți se va alătura pe parcursul serii într-un mod neobservat, iar tu te vei trezi că îți oferă sfaturi nesolicitate de câteva ore deja, fără vreo idee cum să scapi de el.

4. Bețivul

Nu este o idee bună să amesteci alcoolul și jocurile de noroc, dar aceste lucruri merg mână în mână într-un cazinou terestru.

Întotdeauna într-un cazinou o să dai peste un jucător complet beat, care încă încearcă să la jocurile preferate. Acesta se va chinui să-și citească cărțile sau să facă următoarea mișcare, va face gălăgie și va fi dat afară de cele mai multe ori din cauza scandalului pornit.

Stai departe de el și ai grijă să nu ajungi tocmai tu bețivul sesiunii tale de joacă.

5. Mirositorul

Mirositorul a plecat de acasă fără să-și aplice niciun fel de deodorant și s-a agitat atât de mult în agenție încât a devenit un nor de mirosuri neplăcute. De cele mai multe ori își va pune un braț în jurul umerilor tăi, eliberând arome capabile să cojească vopseaua de pe aparate, părând să nu observe cum se golește podeaua de jucători în fața lui.

6. Agitatul

Acest jucător pur și simplu nu poate sta locului. El dă din picioare, bate alți jucători pe spate, se joacă cu orice obiect găsește pe lângă el, lovește pahare, se mișcă constant la masă. Acesta poate deveni extrem de frustrant, distrăgând jucătorii care chiar încearcă să se concentreze.

7. Vânătorul

Vânătorul combină mai multe tipologii de jucător menționate anterior, într-un antierou cu puteri supranaturale de a-i stresa pe cei din jur.

Acesta pândește mai multe aparate și mese în același timp, mergând de la una la alta într-o stare perpetuă de agitație și ebrietate, încercând să câștige un jackpot sau un premiu mai mare. Îi va deranja pe ceilalți participanți, va bloca mese și aparate, și va fi sigur că totul face parte din strategia lui câștigătoare. În cele mai multe cazuri, premiul vânat ajunge să fie interdicția de a mai păși în acel cazinou.

Aceasta este lista noastră de cei mai frustranți jucători pe care îi vei întâlni într-un cazino online sau terestru. Suntem siguri că am ratat câțiva, așa că vă așteptăm completările sub formă de comentarii la acest articol. Distracție plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?