Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO: Gimnastică, Junioare 3, nivel 1 și nivel 2 – CSS Focșani, cu trei echipe în concurs!

 

  • Doar trei cluburi au echipe la ambele categorii – CSȘ Focșani, CSȘ Bârlad și CSA Steaua București 

          Campionatul Național de gimnastică al junioarelor 3, nivel 1 și 2 care a avut loc la Ploiești vineri, 21 mai și sâmbătă, 22 mai, a relevat adevărul că, la Focșani, tradiția de muncă și rezultate continuă în acest domeniu. Cu ceva timp în urmă observam că profesorii antrenori de la CSS Focșani reușesc – ei știu cum și cu câte eforturi –  să atragă spre gimnastică multe fetițe care în timp să devină campionae. La concursul de la Ploiești au fost doar trei cluburi cu echipe la ambele categorii de vârstă – CSS Focșani, CSȘ Bârlad și CSA Steaua București. Ceea ce observam atunci, a devenit confirmare acum. Cluburi cu tradiție la fel de mare ca a Focșaniului nu au putut prezenta echipe!

Au concurat făcând combinate cu alte cluburi. Echipele de la CSS Focșani nu au reușit, încă, să urce pe podiumurile de premiere. Fetițele au însă calități, relevate și la Ploiești, și care le vor duce spre performanță. La Campionatul Național, echipa de junioare 3 nivel 1 a CSS Focșani, în componența Aysha Hussain și Ilinca Roșioru, antrenate de profesorii Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan, Ana Maria Banu, pregătită de profesoara Daniela Trandafir, Beatrice Antonache, antrenate de profesorii Mirela Danțiș și Florin Roșioru, s-a clasat pe locul 6. Pe poziția a parta a clasamentului junioarelor 3 nivel 2, a terminat concursul echipa 1 a CSS Focșani alcătuită din Bianca Holban, Erika Rotaru și Alexia Său, antrenate de profesorii Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan, Daria Buturugă, eleva profesoarei Daniela Trandafir și Andreea Epure, pregătită  de profesorii Mirela Danțiș și Florin Roșioru. La junioare 3 nivel 2, pe locul 5 s-a clasat echipa 2 a CSS Focșani formată din Alina Iordache și Karina Dondoi, antrenate de profesoara Daniela Trandafir, Denisa Buluș, pregătită de profesorii Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan și Ioana Mihai, eleva profesorilor Mirela Danțiș și Florin Roșioru.

După competiție, coordonatorul secției de gimnastică a CSS Focșani, profesorul Florin Roșioru, mi-a spus că ”A fost un concurs frumos, cu respectarea tuturor regulilor. Fetele s-au comportat destul de bine, au demonstrat că sunt o echipă bine unită. La cele mici a fost, practic, primul campionat național iar la cele de nivel 2 a fost concurs cu calificări pentru toamnă. Sunt mulțumit de rezultat, de evoluția fetelor și felicit antrenorii și părinții pentru susținere și încurajarea tuturor fetelor în obținerea celor mai bune performanțe sportive. Ne pregătim după acest concurs de  Campionatul Național de la Constanța ce va avea loc în perioada 10-13 iunie. Vor concura sportive de la nivelul 3, 4, 5, 6. Tradiția gimnasticii focșănene continuă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?