Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

„Donăm pentru Erica” – Acțiune pentru salvarea vieții fetiței de 10 ani, internată în stare gravă

 

Donăm pentru Erika!

Binele se oferă în tăcere, însă astăzi solicit public sprijinul tuturor adjudenpppilor deoarece Erika Ioana Păncescu, fetița de 10 ani din Adjud aflată în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență ”Sfânta Maria” din Iași, are nevoie de transfuzii de sânge pentru a se face bine!
Pe toți cei care doriți să donați sânge pentru Erika, vă invit luni – 24 mai, și marți -25 mai, începând cu ora 08:00, în incinta Cantinei Primăriei Municipiului Adjud! Recoltarea se va face de către echipa mobilă a Centrului de Transfuzie Sanguină Vrancea, cărora le mulțumesc pentru disponibilitate și pentru sprijin!
Deoarece într-o zi echipa mobilă poate recolta sânge de la maxim 25 de donatori, pentru o gestionare eficientă a recoltărilor, avem rugămintea să sunați sau să transmiteți un mesaj pe whatsapp la numărul de telefon 0754094369.
Înainte de a vă programa pentru recoltare, am rugămintea să consultați Ghidul Donatorului de Sânge, disponibil aici – https://www.spitaljbm.ro/images/Ghidul%20donatorului%20de%20sange.pdf
Puteți dona sânge pentru Erika la orice centru de transfuzie sanguină din țară, fiind necesar să menționați numele pacientului – Păncescu Erika Ioana, și unitatea medicală la care se află internat – Spitalul Clinic de Urgență ”Sfânta Maria” din Iași.
Să fim alături de Erika și în rugăciune!

sursă text: Primăria Municipiului Adjud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?